minigim__1 Kızlar özel de cinsiyet öğrenip doktorunun yanıldığı oldu mu ? Kıyafet falan almak istiyorum ama içime nedense erkek doğuyor doktor kiz dedi beklemeli miyim biraz daha sizce ?🙂 16+3üz bu arada🤰
Elmaveannesi minigim__1 bence detayliyi bekleyin..bana 14. Haftamda yuzde 99 kiz demisti ama yinede detayliyi bekledim ve öğrendim ki kizim olacak :)
firuzeelmi minigim__1 kız benim bebek 25 hafdalık hiç bir şey almadım sen 16 hafdalıkken alıyorsun ne güzel😍😍😘 benim kaynana 8 aylık olurken alırız dedi
MiniKaya minigim__1 canm benm 16 da %90 kız dendi 17 de erkek olabilir dendi detaylı bekledim ve 22+5 te net öğrendk oğlum olacak hayırlısıyla 🤲🏼
minigim__1 Elmaveannesi devlette bi kiz bi erkek dedi ben dayanamadım özele gittim kiz dedi ama emin olamıyorum 😬
minigim__1 firuzeelmi benim daha once de bi kürtajım var tüm hayallerim yarim kaldığı icin buna cok hevesliyim ondan olsa gerek🤭 bence sende aldirmistirsin ya Hiç bisey almamak olmaz😁
Yagizoglan88 minigim__1 bnmde ayni oldu devlette ayni dr erkek sonra kiz ddi ozlde kiz dediler ama içime erkek doguyordu simdi kiz a alistm 😂
minigim__1 Ummuhan4934 ciddeeenn🙂 yanılma payı nadir diye dusunuyodum özelde demekki bayagi varmış kac haftalıkken öğrendiniz peki
minigim__1 MiniKaya oran hesabı demedi bana da direk kızınız olcak dedi bende heyecandan kesin mi diye soramadım 😁 kiz istiyorum ama içime nedense erkek gibi doguyo
mysweetbaby minigim__1 16 haftaya kadar yanılma payı oluyor ama artık bellidir sizinki yine de biraz daha bekleyin ben de çok heycanlanmıştım bişeyler almak için :)) 12. Haftada söylediler cinsiyetini ama sakın bişe alma diye uyardı doktorum :)) 20 ye kadar bekleyin ya da detaylıya kadar.alacaksanız da unisex şeyler alın☺️
minigim__1 mysweetbaby insan neler almak istiyor neler hele bide kiz çocuğuna 🤭 beklemek elde olmuyo valla 😁
Rabis41 minigim__1 ayniyiz canim banada oglan dedi gecen hafta ama çok ultrason izledim pipiyi goremedim benimkinde sadece bacak arasinda yuvarlak birsey gostererek erkek dedi ama uzerinde cikinti yoktu guvenmiyorum detayliyi bekliyorum 😊
minigim__1 MiniKaya ya sağlıklı sıhhatli olsunda farketmiyo ama pembis pembis alip geri erkek olursa şok geçiririm 😁😁
MiniKaya minigim__1 öyle canım sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🏼 Ben cinsel organını gördüğüm halde hala acaba olabilirmi diyorum bazen 😀😀
Duygukc minigim__1 bende 17. Haftaya kadar hep kızım olcak benim diyordum 17. Haftamda özel hastanede erkek olacağını kesin olarak öğrendim 33. Haftadayım cinsiyet değişkenliği olmadı kesin erkek
minigim__1 Duygukc 33 haftaya kadar değişmez de acaba diyorum ben özel yanılır mi diye tereddüt ettim 🙂
Duygukc minigim__1 anladım canım bence o doktorun kabiliyetine ve ult cihazına bağlı doktor bilinçsiz ve ultrason cihazıda kötüyse kordonu görüp erkek diyebilir
emine86 minigim__1 ilk hamileliligim de yüzde %70 kız demişti oğlum oldu canım 😊 ayrıntılı ultrason a kadar bekle bence çünkü özel de olsa doktordan dr a değişiyor. Bu hamileliligim de 12. Haftada %90 kız dedi dr m 23. Haftalık olduk değişmedi. Ikisi de özeldi fakat dr lar ve ultrason kaliteleri farklı
minigim__1 emine86 o zaman ben bekleyim en iyisi tabi dayanabilirsem 🤭🤭 ilk bebeğim heyecan var biraz kusura bakmayın 🙏