Epifenomen sizi tebrik ediyorum 🤗 bir anne olarak bana birçok kişi bebeğimin beşiği ayrı olduğu için, odasını yaşından önce ayırdığım için vicdansızmışım , yatak odam eşimle olan ilişkim daha önemliymiş ve evladımı hiç önrmsemiyormuşum gibi davrandı.
Ama annenin ve babanın mutluluğunu önemseyen yok. Anne kendini adamalı , yitirmeli bitirmeli. Annenin duygusal ihtiyaçları olmamalı, olursa ayıp ve günah sanki.
özellikle adem güneşin eğitim tarzında bunları gördüm yapan uygulayan memnun kalan çok vardır tabiki ama asla ben eşime duygusal eksiklik gösteremem , oda bana duygusal eksiklik gösterirse bebeğime yeteri kadar sevgi gösteremem. Şimdiye kadar hep bebeğimle ayrı yattık hatta 8 aylıkken odasını ayırdık. Ama hala bana bağlı beni seven babasını seven bizi görünce mutluluktan çığlık atan bir bebek ☺️
Bebekler sevildiğini hissettikçe bağlanır aslında beraber yattıkça değil şahsi görüşüm ☺️
Gün içinde duygusal yoksunluktan kaynaklı yeteri kadar ilgilenme, bebeğe soğuk davran ama geceleri beraber yatıp güvenli bağlanma olmasını bekle, buda ayrı bir mantık tabiki.
düşüncelerinizi destekliyorum ve bu süreç gerçekten pratiktede ayrı yatarak daha güzel ilerliyor 🥰