Zey44 Gustave aynı bende her sabah 6 da uyanıyorum 8 e kadar sürükleyip uyumaya çalışıyorum gece ayak yanmasından yatamıyorum 😅
Mervenur_kcbs Gustave yaa şuan benim haftamda olmak çok istersin değil mi ben de senim haftandayken öyle düşünüyordum ay Allahım 30 hafta ay bende görcekmiyim o haftalarda nasıl olcam diyordum
Rehile Gustave 😣Ben O kdr uyumak istesemde Uyuyamıyorum 6 7 hepte o saatde uyanırım bidahada uyuyamam 🤭Bende yanlız sanıyodum kendimi Belim ağrıyo,solum sağım ağrıyo Onnarda uyatıyo beni Aslnda daha yeni qebe sayılırım Erkem değilmi ya
Gustave Rehile ben 5 haftalığım, hamile olduğumu daha öğrenmeden tavuklarla aynı saatte kalkmaya başladım
Rehile Gustave yaa 🙈🙈 8+3 Çüm ben Ama ilk haftalardan var 10 11 dedinmide sarhoş gibi olurum öğlen asla uyuyamam
Tstnptt Gustave sen çok erken başlamışsın cnm Bn 36 da böyleyim ilk üç ay deli gibi uyuyordum Bn sabah 9 10 gibi uyanıyordum öğlen 1 gibi geri uyuyup 4 te geri kalkıyordum eşim öğle arası geliyo eve kapıyı kapatıp çıkıyordu duymuyorum bile onu 😊
Tstnptt Gustave bende öyleyim 12den 1 den önce uyumuyorum ama sabah 6n7 dedimmi 10 12 saattir uyuyormuş gibi uyanıyorum sonra bol bol dolanıyorum yapacak bişey yokk şunu yapsam diyorum amann diyorum sonra vazgeçiyorum Allahtan TV telefon var 😊
ecembugra53 Gustave hahasa🤣🤣 normal canım ya insan hormonlardan uyanıyoruz vLla 😂 bebekte dürtüyor zaten
Gustave ecembugra53 Bi insan saat 5te uyanıp ne yapar ya, zaten çalışmıyorum bu saatten sonrada işede giremem baya ev hanımı oldum çok bunaldım, neyse temizlik fln yapam bari de vakit geçsin
Nehirr88k Gustave aynı dert bendede var 11+5 erken uyanıyorum onuda gectim uyandığımda sanki fil gibi uykumu almış oluyorum bi bakıyorum saat 3 4 5 🙄