Gustave Hergün insan saat 5 te 6 da uyanır mı yahu, sonra bütün gün vakit geçirmeye uğraş, hormonların sabah ışıklarıyla uyandırdığı gebeler kaç kişisiniz?
nil_sugra Gustave fix her gece 4:30da uyanıyorum. Sonra 6′da uyanıyorum. Gün içinde yorulsamda değişmiyor 😵😵
halemehmet Gustave hele birde gece karnının sürekli boş olması dolapta yatıcam artık uyku filan bişey kalmadı 😂 sağlıkla gelsinler bebişlerimiz inşallah ♥️🥰🌸
Mervenur_kcbs Gustave ayy ayy hamilemolmadsn önce 1 e kadar uyurdum 🌸😂😂 neler yapıyorsunuz vakit çobuk geçsin die ben temizlik yapıyorum hep 🌸😂 artık ağırlaştım tabi belim ağrıyor onuda azalttım kendime yeni uğraş bulmam gerekiyor
Dilara_slm Gece rahatça uyuyup uykumuzu alsak ben erken uyanmaya da razıyım😩😩 ama her saat başı uyanmak sağdan sola dönerken bile uyanmak tekrar dalmak için mücadele vermek çok zor 😕
Dilara_slm Gustave aksiyon alamıyorum malesef😅 bütün gün canım hiç bişey yapmak istemiyor enerjisiz ruhsuz ruhsuz yatarak kitap okuyarak bişeyler izleyerek vakit geçiriyorum
mlsmrtgl Gustave burada geziyorum sürekli 😂 Bazen tv filan izliyorum ki tvde de doğru düzgün bir şeyler yok Müzik falan dinliyorum
Ayseannesi Gustave bu aralar kışlık domates konservesi, buzluğa doğranmış biber falan yapıyoruz annemle, yinede geçmiyor😬
rmysrmys Yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 🙈🤦🏻♀️ Öğleye kadar deliksiz uyuduğum günleri özledim. Kaç haftalıksınız bayanlar.
Betzm Gustave siz bide bebek sebepsizce.o saatte uyandığınızı düşünün 6da kahvaltı yapıyorsunuz bide hamilesiniz 😂