Betim hazaly 39 artı 2 ☺️Bir parmak açıklık var sadece . Onun dışında ne sancı ne nişan var bekliyor oğlum rahatı yerinde sanırım 🤗
denizimsi18 hazaly 39+5 tık yok kanala da girmedi 2 hafta önce çatı muaynesınde doktor cok elıyle uğraştığı icin nişanım geldi sonrasında gene tık yok zorunlu sezeryana alınıyorum kanala hiç visekildde girmiyor
kedilervekaranfil hazaly Salı günü 40 oluyoruz, düzensiz kasılmalar var sadece. Sancı ağrı açılma yok bekliyoruz 😔
Bktbll denizimsi18 benimde kanala girmedi canım 39+4 üm ntsde sancımda cıkmıyor acılmada yok bana doğum anında da bebekler kanala girebiliryor dendi sizin bu yüzden mi sezeryan oluyor canım
Betim hazaly çatı muayenesi yaptı doktor o şekilde söyledi 😉evdeyim tabiki hiç sancı falan bir şey yok😋
hazaly kedilervekaranfil Allah yardım etsin ya bende 39 oldum bendede hiç bi şey yok napcam bilmiyorum
Huysuzcivciv hazaly 37 haftaliktan beri 2 parmak açıklıkla bekliyorum şuan 39 oldum belim ve kasik ağrım dışında birşey yok üstelik kızım doğum kanalında 2 haftadır
Ebruhrtmc 39+5 tık yok yarın doktora gidicez bakalım ne diyecek sizce doktor 1 hafta daha bekletir mi suni sancı mi verir fikri olan var mı ? 🤔
hazaly Ebruhrtmc Ayy Allah yardım etsin hiç bir fikrim yok ama ablamı 41 haftaya kadar bekletmişti doktor bazı doktorlar bekletiyomuş bazıları beklemiyomus
Zeynepkuzu hazaly hiç bilmiyorum perşembe dr randevum var açıklık varsa suni ile normal doğum başlatır yada sezeryan olcak artık
SelinB Bende 39+1 oldum belirti yok nezamn gelir meraktaym. Ilk cocugum 41 de suni sanciyla gelmisti umarim okdr surmez.