Kubra80 Hilalgc kısalık varsa dikiş atılması gerekmiyormu benim açıklık var ondan dikiş atıldı ama kısalıkta açılma olmasın diye dikiş atıyorlar diye biliyorm
Kubra80 Angelada benim oluyordu sürekli batma agrı progrstan içtim sürekli ama benim tahimde dikişim de var suan 33 haftalığım kasılmalarım oluyor arada ama doktor çok sert olmazsa bi skntı olmaz dedi
Angelada Kubra80 bazen çok sert oluyor sonra dağılıyor bide bende enfeksiyon var ondanda olabilir o kadar antibiyotik kullandım geçmiyor
Kubra80 Angelada enfeksiyon bendede var sürekli agrı yapıyor kasık Agrsıyla gidiyordum enfeksiyon çıkıyordu
Kubra80 Hilalgc ya keske başta bilinseyniş bnm bi erken doğumum oldu bebeğimi kaybettim ikincide dikiş atıldı
Esraca Angelada normal çıktı canım herşey galiba büyüdüğü için ama dr um şuan bişey çıkmadı die ihmal etme olursa yine gel dedi rahim uzunluğu bebeğin gelişimi iyi çıktı
Angelada Esraca iyi cnm sevindim bende kontrole gidecem bakalım. Sağlıkla zamanında gelsinler inşallah
Esraca Angelada Amin canım inşallah 🙏 ilk çocuk olunca herşey daha korkutucu oluyor benim ilkim düşük 1.5 aylık herşeyden nem kapar oldum sağlıklı gelsin kuzucuklar hepiniz kucağmıza sağlıkla alalım ❤️🤰
Mina01 Angelada Bende 19+5 benimde dünden beri batma gibi bir his var sizin ne zamandır var canm.kasiklarkma arada iğne batıyor gibi bir his oluyot🤔