Kubra80 Angelada benim oluyordu sürekli batma agrı progrstan içtim sürekli ama benim tahimde dikişim de var suan 33 haftalığım kasılmalarım oluyor arada ama doktor çok sert olmazsa bi skntı olmaz dedi
Mina01 Angelada Bende 19+5 benimde dünden beri batma gibi bir his var sizin ne zamandır var canm.kasiklarkma arada iğne batıyor gibi bir his oluyot🤔
Hilalgc Angelada rahim ağzı uzunlugun duzgun mu detaylida kaç çıktı bende rahim ağzı kısalığı var ona bağlıyorum kendi vajina ağrı mi
Hilalgc Angelada bende de oluyor kaç haftaliksin canım ben bazen yatarken ayağa kalkınca felsn oluyo vajinamda ağrı yatakta sağa sola dönerken
Angelada Hilalgc 26 haftalik cnm bilmiyorum ona hiç bakmadılar nst ’de sancim cıktı progestan verdiler cnm
Kubra80 Hilalgc kısalık varsa dikiş atılması gerekmiyormu benim açıklık var ondan dikiş atıldı ama kısalıkta açılma olmasın diye dikiş atıyorlar diye biliyorm
aysegulkaya Angelada bnde de oluyordu sertlik bazen ama kontrole gittim doktor ultrosonla baktı herhangi bir ağrı sancı görünmüo dedi nts girmedim ama doktorum sertlik normal olabilir dedi.
Esraca Ayakta ve vc de benimde rahmimde baskı oluyor 2 3 gündür 24.+ 6 dayım normal mi acaba uzanınca hafifliyor detaylı dÄ rahim uzunluğu 33 mm di normal demişti dr.um
Esraca Angelada şimdi hastAnedeyim galiba nts ye gircem bnde alttan muane etti açılma yok iyi gidiyor dedi
Esraca Angelada normal çıktı canım herşey galiba büyüdüğü için ama dr um şuan bişey çıkmadı die ihmal etme olursa yine gel dedi rahim uzunluğu bebeğin gelişimi iyi çıktı