karamelek26 5+2 hamileyim sabah 6da yoğun bi şeklinde kanamam oldu acile geldim bebek yerinde dediler kan sonucları da enfeksiyon çıktı hala kanama devam ediyor ağrılarım çok var sanki adet oldum gibi bekleyip göreceğiz dediler hayırlısı
4894mercimek Userkbr 6+1 bugün alttan kalp atışı duyduk inanılmaz heyecanlıyım lekenmeli ve düşük tehlikesi geçirdim günlerdir ilk defa bugün iyiyim sağ kasık bazen cız ediyor
Angels-35 Cerenck23 peki bebeğiniz erkek mi kız mı genelde kız bebeklerde bulantı daha çok olur diye bir söylenti var doğru mu bilmiyorum benim 6.haftam hiç belirtim olmadı ilk haftalarda kasık agrısı vardı sadece henüz bulantı yok inşallah hiç olmaz 🙏
8899ilknur Angels-35 Amannn maşaAllahhh 🧿bence hiç dillendirme o mide bulantısı varya anlatılmaz yaşanır bişey. Hakikaten çokk zor bi süreç ben günlerdir yaşıyorum sen hiçççç yaşama inşaAllah
Cerenck23 Angels-35 ben 16 haftalıkken doktora gittim bebeğim kendini göstermedi 20. Haftamda tekrardan çağırdı doktorum ama bulantinin cinsiyetle alakası yok çünkü benm arkadaşımla aynı gebe kaldık hala bulantı vs çekiyor ama bebegi erkek. Bu yüzden o kişiden kişiye değişiyor hayırlısı bakalım allahım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin kız erkek farketmez sağlıklı olsunda 🥰🤲
Angels-35 8899ilknur kaç haftalıksınız bana daha erken başlamaz diyorlar ama ben 4-5 haftalıkken başlayan biliyorum bu kişiden kişiye değişiyor herhalde inşallah olmaz çalışıyorum ve bulantım başlayacak diye korkuyrom
8899ilknur Angels-35 6+2 günlük yaa çok zor gerçekten Rabbim yar yardımız olsun. Onlar sağlıklı olsunda
Birminiginannesi Userkbr ben varım ama bende emin degilim 3 tane gebelik testi yaptım hepsi pozitif yapar yapmaz iki cizgi cıktı bu gun kan verdim allahım inşallah onda da pozitif görmeyi nasip etsin 💓
Canankalp Birminiginannesi pozitifi görünce arka arkaya üç test yaptım bende yarın kan aldırmaya gidiyorum hayırlısı olsun hesaplara göre 6 H
Tkmkleyla Rmykzc kızlar ben napcam en son 7 haftalık Ken hastaneye gittim şuan 9 haftayı doldurduk 10. Haftadayim doktor izne ayrılmış pazartesi gelecek o güne randevu aldım bise olur mu ya bir kere kalp sesini dinledim en son gttgmde 7.haftada 2 haftada bir çağırıyor çünkü doktor
Binnaz38 Meraba kızlar bende 7+0 hafta hamileyim daha kalp atısını duymadık sizlere bir sey sorabilirmiyim bos gebelik nasıl oluyo tanısını doktorlar ne zaman söyluyo
Y-S-S-Kra10- Merhaba, idrar tahlilimde eritrosit yüksek çıktı ayak bileklerim ve bacaklarımda hafif ödem var bastırınca çukur kalıyor🥺 daha 6 hf hamileyim doktor normal dedi 🥺böyle olan var mı?
BebegimleYeniHayat_34 Userkbr aynı şeyi bende düşünüyordum çünkü canım hiç birşey istemiyor bugün doktorumla yazıştım sen folikastini alıyorsun zaten merak etme birşey olmaz ekstra vitamine falan gerek yok dedi rahatladım biraz bizde 8+3 olduk 🥰
Y-S-S-Kra10- BebegimleYeniHayat_34 Teşekkür ederim bol su içiyorum tuzlu yemiyorum şişlik inmişti eritrosit sayım 8-10 a düşmüştü şimdi yine hafiften şişti ayak bileklerim🥺bacaklarımdaki hafif ödem ama hiç geçmedi🥺korktum yani
BebegimleYeniHayat_34 Minimalist_anne onu hemen anlayamıyoruz işte maalesef sanırım hareketlenmeler başladıkça anlarız bende şuan 8+3 oldum o haftalarda bende değil birşey yoktu ama şuan son bir haftadır bulantım var oluyor yani illa bol bol şu iç mide bulantın olursa da tuzlu çubuk ve leblebi at ağzına mutlaka hayırlısıyla büyüsünler bakalım 😇
Minimalist_anne BebegimleYeniHayat_34 bulantı yok dediğim günün ertesi günü bulantım başladı😂 elimde çubuk krakerle geziyorum. Umarım bir an önce biter bulantılar. 🌸