Ebrukkse Zeynep-1234 canim bende 10 haftalik hamileyim doktorum bi hap verdi prilam die bulantim hic olmuyor artik vitamin gibi bi hap oldugu icin hamileler kullanabiliyormus bi sor doktoruna istersen
Tugce2405 Merhaba arkadaslar son adet tarihin 18.07 bu ay adetten 1 hafta once gebeligimi ogrendim doktor randevum 24unde bugun de adet olcakmisim gibi agri girip cikiyor karnima korkuyorum normal mi sizce
Ada34 Tugce2405 normal canım korkma zaten doktoruna söyle o da bilgilendirir kasıklarda ağrı çoğu kişide oluyor
HULYA0693 Tugce2405 canım benimde karnım ağrıyor 5 haftalık gebeyim bende normal dedi doktor kuru ağrı bendede oluyor ağzımda metalik tat bide ama mide bulantım yok hiç 😂
asel0162 Tugce2405 bende adet günüm geldiğinde sancım vardı ama 1 aylık gebe çıkmıştım. Günü gelince bazılarında kanama veya sancı olabilir
Busbus7 Denizkral 7 haftadan sonra aşırı iştahladim hiç bı belirti yok bende sadece fazla yiyorum birde et en tiksindim😂😂
Tugce2405 HULYA0693 ya sanki heran adet olcakmisim gibi birsey degisik daha dojtora da gitmedim ya ondan korkuyorum
Angels-35 gizemm01 kalp atışını duydunuz mu ben de bugün 6+3 oldum sizinle aynıyız galiba Benim kontrolüm pazartesi
NurBatu Cekumeku Yaa ne güzel☺️ Benim daha varlığı yokluğu belli değil günümü bekliyorum annemin ailesinde ikiz var bende ikiz olmasını çok istiyorum ☺️
Yldzenes Userkbr bennn daha iki haftalık sanırsam ilk doktora gidecegim 20 gün sonra peki ilk gittiğinizde doktora ne yapıyorşar neler istiyorlar bilgi verirmisisniz
Muko2881 Yldzenes ilk olarak kan testi ve idrar testi istemişti benim doktorum zaten ultrasondan da bakıyor kese oluştu mu diye ona göre de ilaç veriyo zaten
Cerenck23 Togan-bebek ben şu an 17 haftalik hamileyim. 5. Haftada öğrendim bende de hiç belirti yoktu sadece sol kasik ağrısı vardı hala da öyle sadece sol kasıgim ağrıyor bulantı vs hiçbiri olmadı kişiden kişiye değişiyor her insanda belirti aynı olmuyor doktor zaten kötü bisey olduğunu görürse söylerdi için rahat olsun 🥰🤲
Angels-35 Cerenck23 peki bebeğiniz erkek mi kız mı genelde kız bebeklerde bulantı daha çok olur diye bir söylenti var doğru mu bilmiyorum benim 6.haftam hiç belirtim olmadı ilk haftalarda kasık agrısı vardı sadece henüz bulantı yok inşallah hiç olmaz 🙏
Hilal54- Busbus7 Merhaba bende 6+3 üm :) 5+5 de keseyi gördüm ama bulantım kusma gibi bir şikayetim olmadı sadece kasık ağrısı ve göğüste hassasiyet normal midir acaba ?