Nur-Yas Ncmtntuuba hayır ben bıraktım yurt dışında yaşıyorum ben ilk 20 gün felan kullandırdı sonuçlarım çıkana kadar sonrasın iğneye gerek yok sadece aspirin yeterli dedi günde bi onu kullanıyorum
fryferay Merhaba kizlar.. bende 5+1 im.. cok fazla heycanim yok.. korkudan sanirim.. ilk gebelik olmadi .. dusuk yaptim kese olusmadi.. Bu gebeligimdede progestan igne kullaniyorum.. tedbirlerimizi aldik.. yarin diktora gidicez.. hersey yolunda gider 🙏🏻
cansugrn Esin25 benimde şişti göguslerim ama cok degil kocaman degl yani yapi olarakta kücük zaten😊 suan da 7+3teyim
Ozgenergis Deletedmom550 hiç birşey olmaz allahın izniyle bende pandemi nedeni sebebi nedeniyle gitmicem işte bi buhafta cinsiyetini öğrencem birde artık en sonuncu hafta gidicem belki aylarca gitmicem hiç bi testide yaptırmıcam önlem açısından oyuzden şartlar eşit gibi korkmayın hiç bişey cıkmaz allahın izniyle sizin düşüncelerinizi her anne yaşıyor annelik duygısu işte allah onu daha doğmadan veriyor anneye acaba bişey olursa die hiç meraklanmayın gayet saglıklıdır bebiş :) sağlıksız olsa sizdede sıkıntılar olurdu oyuzden içinizi rahat tutun
Zeynep4756 Ben 8 haftalık oldum şu ana kadar doktora gittim ve bebek görünmüyor boş gebelik dedi başına böyle bir şey gelen var mı ilk gebeliğim çok üzgünüm 😔😔😔😔😔
Mimi97 Zeynep4756 7+5 ti biz zaten 6.hafta da öğrendik hamile olduğumu ama 5. Hafta da durmuş gelmişmemiş başka kese göründü 10 gün sonra gelin dediler sonra gititğimde çok minik bir şey var büyüsün kalbini duyarız demişlerdi ama 3.ye gittiğimde o minicik bir şey bile kalmamış erimiş gelişmemiş 3 gün sonra kürtaja gel dendi ve oldum ilk gebeliğimdi ama nasip vardır bunda da bir hayr inşeAllah senin öyle değilir 😕😕
cansugrn Zeynep4756 benim gecen yil başima geldi bozuk gebelik kese olustu ama embriyo olusmadi 5 haftalik falanken düstü zaten😔 ama cok sükür kürtaj olmadm simdi yine hamileyim cok sükür 2 aylik. Ne yapilcakmis peki ne dedi doktor
Esin25 Zeynep4756 canım benim de başıma geldi boş gebelik yaklaşık 9 haftaya kdr beklettiler belki geç döllenmedir fln diye başka bi prof doktora gözktğm alttan baktı boş gebelik tanısı koydu kürtaj olmuştum nasip değilmiş hiçç üzülme ben çok üzülmüştüm ama sonrasında tkrrlamıyor kendni hazır hissttipinde inşallah allah tekrrdan gebelik nasp eder
Ozgenergis Deletedmom550 banada yazın merak ederim merak etmeyin içinizi rahat tutun bende 30 yaşındayım yaşınızın genç olması cok bğyük avantaj
Nagisel Userkbr 7. Haftadayım pazartesi randevum var biraz riskli kese etrafında kanama var sabırsızlıkla bekliyorum
Ozgenergis Deletedmom550 herkesin yaşadığı bi sorun canım benim bak korktugun gibi çıkmadı inş :) ben bol bol brokoliyi 5 dk haşlayıp hergün yanında yoğurtla ara öğün olarak yiorum . Kesinlikle yapabilme imkanın varsa yoğurdunu kendin yap ve hergün bi kase yemeğe çalış ayrıca ıspanak ve yeşil yapraklı sebzelerde demir ihtiyacını karşılar hepsi
8899ilknur A_mutlu senii okadar iyi anlıyorum ki ağlıyorum resmen o bulantı,kusmlalardan hiç birşey yiyemez,mutfağa bile giremez oldum ne prilam dr verdi doktorum biraZ hafifledi
8899ilknur Deletedmom550 hiçççç korkma içini ferah tuttt güzel düşün güzel olsun.Sonuçta herley Alllahtan değil mi🥰
Nur-Yas Deletedmom550 şöyle anlatayım size kan testi ve idrar testi normal rutin kontrol onda korkulacak bişey yok onu bendende istemişlerdi verdim ben ultrasona da gelince ben ilk ultrason kontrolüme dün gittim 13+2 haftalığız ve bu ultrason kontrolünün nedeni bebeğin ölçümlerini yapıyolar 2 li tarama test dedikleri varya o yapılıyor kafasına kalbine ense kalınlığına bütün vücüdünün ölçümleri yapılıyor bunun için.benim ikinci kontrolüm kasımda 5 aylıkken zaten doğuma kadar fazla ultrasona girmiyosun türkiyedeki sistemden çok farklı o yüzden korkma😇
Minielma 7+4 üm ben de şimdiye kadar bir kaç kez baş dönmem oldukta ara kasık ağrılarım oluyor onun dışında güzel geciyor
8899ilknur Deletedmom550 pekmez, kuru üzüm, kırmızı et, yumurta Bunun gibi gıdaları sıkılaştır.Bebeğinde sende sağlıkla kalın 🥰