ftmm38 Esin25 devlete gitmedim hiç bilmiyorum ama özel daha güvenli.gibi hastaneler virüs kaynıyor hep
cansugrn Esin25 evet özele gidiyorum 2 yıl önce ameliyat olmuştm myom vardi rahim duvarimda ayni kadin dogum doktoruma gidyrm cok memnunum
FZ5759 Kızlar 8+4 günlük hamileyim bu sabah uyandığımda göğüs uçlarımın nemli ve yapış yapış oldugunu farkettim ve beyaz tortular vardı sütmü sıvımı ne oldugunu anlayamadım panik oldum bu aylarda başına böyle birşey gelen varmı acaba
Ncmtntuuba Nur-Yas yok ya doktor vermesi şuan 13. Haftadayim. Sdce bu sefer başka doktora gittim ekopirin kullan dedi maksat içimiz rahat etsin diye. Yeni başladım bende sen kullanıyor misin
Nur-Yas Ncmtntuuba hayır ben bıraktım yurt dışında yaşıyorum ben ilk 20 gün felan kullandırdı sonuçlarım çıkana kadar sonrasın iğneye gerek yok sadece aspirin yeterli dedi günde bi onu kullanıyorum
Sekerbebegim Bende bugün gittim vajinal baktı duyduk kalp atışını bebeğimin bir sorun olmadığını söyledi çok sevindim rabbim hepimize sağlıcakla kucagimaza almamızı nasip etsin
KLara zulus Utku-Nisa çok sevindim adınıza . EVET doktor 2 kasa görüyorm 1 ay sonra gel bakalım demişti 5 haftalıkken v.s gittim ama o kısa değilmiş sadece tek miş kısmet sağlıklı bereketli olsun varsın 1 tane olsun.. kısmet 🤰🤰
zulus KLara KLara bizimki de tek gebelikmiş kalp atışını duymaya gittiğimizde netleşti herhalde ilk haftalarda yanıltıcı olabiliyor 😊
Candu Kızlar mide bulantısından bişey yiyemiyorum sanırım bu da şiddetli baş ağrısı yapıyor parol içiyorum sorun olur mu?
cansugrn Esin25 benimde şişti göguslerim ama cok degil kocaman degl yani yapi olarakta kücük zaten😊 suan da 7+3teyim