Sabihanur61 Arkadaşlar normalde 7+3 üm bebek göründü ama bir hafta geridenim heralde 3 mm bebek sizin kaçtı böyle olan varmı
senemmm123 Sabihanur61 bende 7+4 üm kalp atışını duyduk gelişim normal dedi doktorumuz ölçü söylemedi.umarım herşey yolundadır iyi düşünün iyi olsun
NefesHira Huri54 haftasonu sadece kan verdim önümüzdeki hafta pazartesi gidicem doktora çünkü eşim geliyor beraber gidelim diye
Candu Kızlar doktora gttim bu uygulamaya göre 5+6 haftalık hamileyim. Sadece karından kese oluştuğunu görebildik sizce sorun var mı
senemmm123 Candu hayırlısı olsun 7. haftada da kalp atışını dinlersiniz? herşey yolundadır iyi düşünün iyi olsun
Ozlem05 Candu hayirli olsun canim bende 5+1 de gittim kese gorundu kalp icin erken dedi korkma iyi dusun
galyaaydin12 Kızlar ben 6+1hamileyim canım artık hiç yemek istemiyor etin kokusu yada yağ kokusu gelince midem bulanıyor sizde olan varmı boyle
Zafsim galyaaydin12 hepsi geccek suanda 8.haftalık olduk 6 ve 5 haftalıkken inan aclıktan migdeme kramplar gırerdi bakıyorum sevdıgım seyleri azcık azcık yemeye basladım 2saattw bir migdem boşalıyor gibi hissediyorum gecıcek hepsi
cansugrn senemmm123 bende 6+4 te duydum cok sükür kalp atisini suan da da 6+6dayz yarin tam 7 haftalik olcaz😊🙏
genc_pel Funda_sahin19 benim de 202 den 266ya çıktı iki günde bana da dış gebelik olabilir dedi Pazartesi bir daha kan vereceğim bekliyorum sabırsızlıkla
2cocuk1kediannesi Bulantısı olan her annenin bebeği kız mı acaba? Yani denildiği gibi mi? Erkek bebekte bulantı olmuyor mu? Tecrübeli olanlarınız var ise yazabilir misiniz?