Azraaaa Funda_sahin19 canım benimde il 55 idi bugün 160 çıktı doktor güzel yükselmiş dedi inş birşey olmaz normal bence
Oznur2z1 Userkbr Esa12 merhaba bende Userkbr hayırlı olsun bende 5+4 üm 2 gündür çok fazla ağrım var adet sancısı gibi ara arada sol kasığıma giriyor drum sabah hemen gel dedi inşallah sorun yoktur 🙏🏼
Hypatia Seher112 ben ona cesaret edemedim ya,belki aşırı rahatsız etse o şekilde de deneyebilirim ama şu an idare edebiliyorum şükür:)
Hilalaktrk Esin25 adet olmam gereken gün test yaptm 130 falan çıkmıştı 2 gün sonra yaptırdığımda o değer çıktı ama bidaha kan vermedim doktorum 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi 1 hafta sonra gittiğimde keseyi gördüm
Duygumasal123 Bende 6 ay önce Doğum yaptım ve gene hamile kaldım. Nasıl olacak bilmiyorum. Az arası olacak korkuyorum bakabilirmiyim diye
Zafsim Mom81 6.haftada migde krampları yasadım aclıktan lokma atamadım agzıma, suanda 7+5 iz sukürler olsun bakıyorum gecti gibi zorlamıyoor 7+3 de kalp atısını duyduk ilk defa biraz sabret gecicek rabbimin izniyle zor sürec ama geccek
Zafsim Minikyavrucugum erken cAnım 7+2 de kendimi ne kadae zor tutsamda bekledim o sekılde gitttim insan merak ediyor haklı olarak karından gorundu kese ve kalp atısı