Ayshe2020 Kızlar ya 5+3 benim de bugün kontrole gittim sadece boş bi kese göründü normal dimi bukadar küçük daha bebek görünmez
anne-znr Ayshe2020 bende 5 haftalıkken kese görmüştüm sonra 6+4te kese içinde bebişimizi gördük ve kalp atışlarını duyduk 💕💕💕 darısı başınıza inşallah 🙏
Seher0270 Ayshe2020 Tebrikler cnm ☺️Biz 6+3 deyiz hala keseyi göremedi doktorum haftaya tekrar bakıcak 🙁
Ayshe2020 anne-znr diğer cuma tekrar kontrolüm var ozaman 6+3 olcam kısmetse inşallah bende duyarım yada görürüm
AyGC 9+3 teyiz bugün yoğunca biriktirdiğim ütüleri yaptım ve yoruldum 😞 sürekli gidip doktora görünüp iyi olduğunu gözümle görmek istiyorum aptal gibiyim. Sizde de var mı bu? Eylül başında gel dedi halbuki ama dayanamıyorum oooooof
Feyzaaa1 Coyc daha çok yeni vucut hamileligi tanımıyor bile daha 6 haftadan sonra başlarsın öldüm demelere ama inşallah çekmezsin sıkıntı :)
Mine23 Userkbr Bizde 3 ay 5 günlügüz cinsiyetimiz belli oldu bugün❤️Kızım oluçak. Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah. Benim daha bulantım geçmedi. Hap kullanıyorum. Sizde mutlaka alıp kullanın. Kusmak çok zor. Hele ki bebeginiz kızsa daha çok kusturuyor.
Nuts Yarın 5 hafta olacak benim bebek, ıkıncı test yaptırmaya gidecez, yole korkuyorum kı 4 duşuk yaşadımda sonra 24 saat düşünüyorum acaba yükselecek hcg? Ilk test 4+4 yaptım 586 çıktı, yarın 1200 bekliyorum 🙈 olsun ya artık…
lentil Nuts inşallah daha da yüksek çıkar:) bende 4+3 de yaptrdım 746 çıkmştı. Bgn 4+5 2341 çıktı bukdr beklemiyordm çok sevindim darısı senn başına
k_kocaker42 Userkbr hayırlı olsun canım bnde 12 haftalık hamileyim bulantı ve kusmam cok fazlaydı hiçbişi yiyemiyodum ama suan normale dönmeye başladı inş sizinkide geçer bian önce 😊 allah sabır versin artık🤭🤭🌹
Smnrky Babyy_kiss bunu duymak iyi oldu 🤣 ne zaman hissedersem o zaman benimseyicem sanırım . Böyle çok garip hissediyorum alışamadım bir türlü
Busra555 Userkbr 10+4 haftalığım bulantı mide şişkinliği baş ağrısı çekiyorum ama geçecek biraz sabırlı olmam lazım
07Rukiye07 3+6 haftadayım şuan. İçime kuşku düştü adetim gecikmeden hamile kaldım. Gecen aylarda çok garip bi sekilde 2 kere adet oldum ilkinin tarıhını hatırlamıyorum.hamile oldugumu düşünüp kan vermiştim ama değilmişim.17 temmuzda tekrar adet oldum.1 hafta kadar sürdü adetim. gecen hafta cuma evde test yaptım + cıktı kan verdim cmt 247 hcg. dün akşam 1575 miş değerim . Adetim ya gelirse hcg oranı normal mi ya düşükse. çok korkuyorum aklıma her ihtimali inandırıyorum içim hiç rahat değil bugün kafam çok dolu. pazartesi gideceğim doktora. düşüncelerinizi söyleyin lütfen ben daha fazla kurmadan dogru neyse öğrenmek istiyorum
lentil 07Rukiye07 değerlerin çok iyi kendiminkiyle kıyaslayınca. Benm 3+1 de 11.5 3+3 de 48 di. Senn değerin benmkinden yüksek sonuçta.
Hifa38 Userkbr bnde 23+6 😍 tüp bebek tedavisi ile oldu minik mucizem zor geçiyor günlerimiz ağrı sızı iğne ilaç bir sürü ama bu günlere şükür rabbim nasip etti hepimiz inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız
byslkrtlc Herkese merhabalar ben 8+5 hamileyim doktora daha bulantılarım başlamadan her ihtimale karşılık ilaç yazdırmıştım bulanmaya başladığı an kullanmaya başladım sonra zofer verdi şuanda onu kullanıyorum aşırı bulantım oluyor tiksinme herşeyden hatta ama kusturmuyor ilaç ben de kusmamak için elimden geleni yapıyorum ilacı sabah yataktan kalkmadan içiyorum ve arkasından çubuk kraker basımın ucuna koyuyorum ve yiyorum ayrıca sol tarafınıza yatın midemiz bulandığında bana doktorum söyledi yediklerinin ya da mide suyunun ağzınıza gelmiyor🙏🏻🙏🏻🙏🏻😇😇 daha güzel önerileri olanlarda var ise lütfen paylaşsın sevgiler🌸
byslkrtlc Şunuda belirtiyim folik asiti gündüz içerken geceye çevirdim yatmadan içiyorum onunda mide bulantısı yaptığını düşünüyorum onuda akşam içip yatınca gün içerisinde mide bulantım biraz daha hafifledi
Canan1993 byslkrtlc Canım ben hamile olmadan daha folik asit kullanmaya başladım kolay hamile kalabilmek için,ama sabah aç karına içersende bulantı yapar nezmaan olursa olsun mutlaka tok korna iç yoksa mide yanması yapabilir.
Annem1 Userkbr çom iyi anlıyorum çünkü ben de aynıydım lavobaya yetişemiyordum poşetle yatıyordum yanımda. Ağlıyordum resmen. Benim burnumda çok kanıyordu.iki ilaç değiştirdim. Baya kullandım. Şuan bile mide bulantısı var çok istigfar olmasada