Boncuk61 Userkbr Atlatırsnz inşallah 4.aya kadr neyse odur snra hepsi kalkyo artık yemk yemk diyon her dakika yiyon 😁😁
askvehuzurum Esramzk Doktor bşr çıkıntı görüyorum erkek demişti.. Bende ful erkek hisediyorum. 10 gün sonra gidicem bakacaz inşallah
Bbcerus Seher0270 olabilir canım bende 19 da döllenme oldu 31 inde kan vermiştim 22 çıktı ama sonra arttı en son 228 e yükseldiği için bi daha vermedim ama doktor biraz geriden geliyor dedi
Togan-bebek mmine Dr umla tekrar görüştüm yeniden kalp atışını dinledim biraz rahatladım buda minnoşlarımızın bi armağanı demekki
Canankalp Zeynep-1234 merhaba bulantılarınız ne zaman başladı ben bugün hamile olduğumu öğrendim ve tahminimce 4 haftalık
Zeynep-1234 Canankalp ben hamileliğimi beşinci haftada öğrendim o öğrenme zamanına kadar hiç bi bulantı kusmam yorgunluk hissim yoktu aradan yaklaşık birkaç hafta geçti artık hormonlar mı yoksa hamilelik psikolojisi mi nedir bulantı ve kusmalarım başladı yani araya çok zaman girmedi ☺️
mavi2804 Bayramdan bir kaç gün öncesi öğrendim beta 2261 di o gün doktora gittim hemen 4+6 haftalık dedi geçen cuma gittim 6+0 şimdi yarın tekrar gidicem inşallah kalp atışını duyabilirim bende 🥰Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın 🙏
Zeynepgnc Userkbr ay bende 16 haftalık hamileyim bugun cinsiyetini öğrendim kızım olucak mış çok mutlu oldum 11 aylık oğlum var şimdide kızım olucak
Canankalp Gulsah_alp93 inşAllah hamileliğin güzel devam eder benim kaşık ağrım ve uyku dışında bir sıkıntım yok test el bugün öğrendim hala şaşkınım
Gulsah_alp93 Canankalp ilk öğrendiğimde bende 4 haftalıktım allah sağasağlim kucagımıza almayı nasip etsin 8.haftadayım kasık agrısı uyku hala devam
Sznsnr Lale- bilmiyorum ki doktor bana ne zaman gel derse o gün gidiyorum. Bende çok acemiyim 9 yıldan sonra olacak. Bende şuan hersey merak ediyorum. Sonu iyi olsun da beklerim. 9 yıl bekledim bu anı.
Utku-Nisa 6+3 tüp bebek ile ikizlere hamileyim ☺️ dün korkuttular beni kanamam oldu ama şükür iyimis durumları.Allahim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin evlatlarimizi.Bulantim bazen oluyo ama işyerinde akşama kadar uyukluyorum🙄
Sznsnr Utku-Nisa 28 temmuz transfer oldum ve 8 ağustos test sonucumu 550 olumlu çıktı. 10 agustoz pazartesi 2. Testimi yaptırdım 1.585 çıktı. Önümüzdeki hafta Persembe kese görmeye gidecegim. Suan ne oldugunu bilmiyorum.sizce kaç haftalık ikiz olma ihtimali var mı cevremdekilerin degerleri çok düşük.
KLara zulus Utku-Nisa çok sevindim adınıza . EVET doktor 2 kasa görüyorm 1 ay sonra gel bakalım demişti 5 haftalıkken v.s gittim ama o kısa değilmiş sadece tek miş kısmet sağlıklı bereketli olsun varsın 1 tane olsun.. kısmet 🤰🤰
Attent Lale- evet canım erken biraz beklicen kese gözükür bebek gözükmez 6 haftanın sonun bebek i görürsün sabir işi biraz daa