Edasu52 Bende daha önce bir tane olumsuz gebelik geçirdim şimdi 5+1’ iz keseyi gördük. Haftaya cumartesi kalp atışını duymaya gidicez Allah izin verirse ama hafif mide bulantısı dışında belirtim yok normal midir acaba?
Babyy_kiss Dmtsylu ne bilim burda doktir alttabn bakmis bi kiza kesesi patlamis kizin makinayi bilmiyorum
tk95 Userkbr 5+3 benimde henüz mide bulantım yok ama halsizlik ve sürekli uyuma isteğim var😊 ayın 20 sinde kesemizi görmeye güdeceğiz inşallah aşırı heyecan var 😊
Dmtsylu Babyy_kiss ben bunu da sordum bu imkansız dedi gerçekten ilk yaptırmamıştım hatta araştırdım öyle yaptırdım daha sonra kulaktan dolma bence ben diyorum bizzat kendim defalarca oldum hiç karnımdan ultrason olmadım birşey olmuyor
Babyy_kiss Ayshe2020 rica ederin canim benim cok farkli duygu ya rabbim kucagina almak nasip etsin bende daha 10+2yin
Ayshe2020 Babyy_kiss amin inşallah allah herkese ve bebişlere sağlık versin haftaya daha detaylı görürüz belki, bide doktor dedi ki bidahaki kontrole tuvaletini yapmadan gel, sanırım daha iyi görünüyomuş
Babyy_kiss Ayshe2020 amin canim oyle demisse dogrudur agirlik filan kaldirma agir isler yapma 3 ay cok onemli
Babyy_kiss Dmtsylu disardanmi bakiyo icene kadar sokuyomu makinayi duymadim ama elle muanede olmus ben hic baktirmafim hani cok yeni diye sen yeniyken demi baktirdin
Dmtsylu Babyy_kiss en başından beri keseyi de vajinal ultrasonla gördüm hiç hissetmiyorsun İnan acımıyor bile
Deniz_37 Babyy_kiss 5muaynemde de alttan bakıldı,yukardan henuz görünmediği için.. ince bir cubuk ucunda kamera var,hissetmiyorsnz bile,ayrıca sakıncalı olsa aska doktorlar yapmaz diye düşünüyorum
Babyy_kiss Dmtsylu vajinal ulturasyon yapilir. ancak bazi uzmanlarin pek de tercih etmediği ultrason yontemi. zira karin uzerinden yapilan pelvik ultrason uzmanlara gore daha guvenilir ve “temiz” sonuc vermektedir. 01.06.20019 internette bile bole yaziyo yinede helal olsun hayirli dogumlar
Deniz_37 Serifeemadenn merhaba bende 9+1 m,uyku sorunu yaşıyorum ama mide bulantım yok ve çok fazla yiyorum şimdiden kilo almaya başladım,bunun ortası yok mu acaba 🙄
DenizinAnnesiiiiiii Deniz_37 9+2 yim bende aynıı , uyku derdime çaree 🥺🥺 Birde benim hormonlardan heralde ruh halim çok gel git 😕
Esinnnn Merhaba kızlar 6+5 bugün yarın kalp atısı duymaya gidicem inş duyarım kafama cok takıldı 2kez düşük olunca bazen stres oluyrm fuysam içim rahatlıcak inş yarın duyarım
DenizinAnnesiiiiiii Esinnnn DUyarsın inşallah bende ilk gittiğimde duyamamıştım çok korkmıştum ama 6+5 de dinledik
Halee Esinnnn bende bir kere bu ikinci gebeliğim 6+2 yiz kalp atışı için bir hafta sonraya randevu verdi doktorum inşallah güzel haber alırsın çok iyi anlıyorum🙏
Cereninci 07Rukiye07 benim daha günüm geçmiyo 1 gün var günüme beta 80 çıktı salı günü yaptırdım yani adetime 3 gün kala 80 şuan bilmiyorum pazartesi kontrolüm var
Derin2828 Babyy_kiss yalnız pelvik ultrason vajinal ultrasondur direk rahim gözlendiğinden cok daha güvenilirdir. Doğru.
Seher0270 DenizinAnnesiiiiiii Biz 6+1 olduk geçen hafta gittiğimde kese bile görülmedi☹️İnşallah yarın yine randevu verdi . Umarım görürüz 🙏🏻
Deletedmom316 Userkbr Zeynep-1234 Userkbr Muuciizeemm Esa12 Ceeylaan Userkbr Mutlumklnc Zeynep-1234 askvehuzurum Hilalsny momm1 Rehile Angels-35 Mutlumklnc Arzuoguz - ffeeyyzz Mervekgn Melisadeniz Userkbr Ortmenanne16 sweettyy19 _Dyldrm Minnos24 Minnos24 1maviyol Fatozs42 ozgurruveyda Mavisuu03 666 Yeliz4 Busbus7 Havvasefer Svnctkc ikicocukannesii Rozerinkarali eccmmnr Smgorhn askvehuzurum eccmmnr eccmmnr Merimex buki-2025 merve-25 pinaryg Sena111 Nuts Serifeemadenn Angels-35 07Rukiye07 MelikErol FZ5759 Bernanisa Burcubuse Bukettunahan Cereninci TwPriencess2- Merimex Dmtsylu fulakinci New Cansuuu0501 Cansuuu0501 Rehile Su41 Gizem9093 Userkbr Burcukars Aytul048 Simge16 Meri24 Ayshe2020 Merveeee45 Babyy_kiss DenizinAnnesiiiiiii KubraAyyldz firuzeelmi Neslihan1903 kızlar hepinize soruyorum ilk once hepiniz bebeklerinizi sag saglim sorunsuz ve rahat bi sekilde elinize Alirsiniz Allahin izniyle.sizden ricam gögus agriniz adetinizden tahmini kac gun once baslamişti ? Birde krem akintiniz adetden kac gun once başlamişti ? Adetime 9 gun var ve gogusum boyle feci aciyor dokunsamda dokunmasamda dokununca daha cok aciyor ve şişmiş biraz . Sizde goğusun kenarlarimi aciyordu sadece ? Yokse komple heryerimi. 3 kayibim var 😒 Anne olmak istiyorum Allahin izniyle . Deneyimlerinizi paylasirsaniz mutlu olurum