Babyy_kiss Togan-bebek yeminle kafayı yemısız üst üste mıgdem 3 gün kötüydü bugün iyiyim niye iyiyim bebek ıyımı acaba diyorum 😂😂😂
Meri24 Ayshe2020 Kan tahlili istedi ve pregnom diye omega 3 folik asit vb içeren bi vitamin yazdı. Tam belirtileri ne zaman başlar hamileliğin :) ilk gebeliğim sadece uykum geliyor çok
Ayshe2020 Meri24 benimde ilk gebeliğim sadece göğüslerimde hassasiyet bide bazen kasık ağrısı oluyor sanırım ilk belirtiler bunlar :)
Deletedmom316 Userkbr Zeynep-1234 Userkbr Muuciizeemm Esa12 Ceeylaan Userkbr Mutlumklnc Zeynep-1234 askvehuzurum Hilalsny momm1 Rehile Angels-35 Mutlumklnc Arzuoguz - ffeeyyzz Mervekgn Melisadeniz Userkbr Ortmenanne16 sweettyy19 _Dyldrm Minnos24 Minnos24 1maviyol Fatozs42 ozgurruveyda Mavisuu03 666 Yeliz4 Busbus7 Havvasefer Svnctkc ikicocukannesii Rozerinkarali eccmmnr Smgorhn askvehuzurum eccmmnr eccmmnr Merimex buki-2025 merve-25 pinaryg Sena111 Nuts Serifeemadenn Angels-35 07Rukiye07 MelikErol FZ5759 Bernanisa Burcubuse Bukettunahan Cereninci TwPriencess2- Merimex Dmtsylu fulakinci New Cansuuu0501 Cansuuu0501 Rehile Su41 Gizem9093 Userkbr Burcukars Aytul048 Simge16 Meri24 Ayshe2020 Merveeee45 Babyy_kiss DenizinAnnesiiiiiii KubraAyyldz firuzeelmi Neslihan1903 kızlar hepinize soruyorum ilk once hepiniz bebeklerinizi sag saglim sorunsuz ve rahat bi sekilde elinize Alirsiniz Allahin izniyle.sizden ricam gögus agriniz adetinizden tahmini kac gun once baslamişti ? Birde krem akintiniz adetden kac gun once başlamişti ? Adetime 9 gun var ve gogusum boyle feci aciyor dokunsamda dokunmasamda dokununca daha cok aciyor ve şişmiş biraz . Sizde goğusun kenarlarimi aciyordu sadece ? Yokse komple heryerimi. 3 kayibim var 😒 Anne olmak istiyorum Allahin izniyle . Deneyimlerinizi paylasirsaniz mutlu olurum
Ayshe2020 Kızlar bide bişey sorucam ultrason kağıdında 5w3d yazıyor yani 5 haftalık 3 günlük demek mi bu
Ayshe2020 Halee bu programda 6 haftalık 1 günlük gösteriyo da o yüzden sordum canım kafam karıştı, ozaman benim sadece kesenin görünmesi bebeğin henüz görünmemesi normal baya küçük çünkü. Bende endişe etmiştim
Ayshe2020 Babyy_kiss ya ilk gebeliğim oldugu için ister istemez yaptım panik ama şimdi daha rahat olcam ciddi bişey olsa doktor söylerdi dimi
Dmtsylu Sonia Ayshe2020 ben daha önce hamilelik geçirdim ve baya araştırdım en sağlıklısı bu gerçekten. Gönül rahatıyla baktır bende hep alttan oldum hiç sorun olmadı
Ayshe2020 Dmtsylu vajinal ultrason yapamıyorum istemsiz kasıyorum kendimi o yüzden mecburen karından bakıyor doktor.. Umarım herşey sağlıklı gider
guneshusna61 Merveeee45 8. Haftadayım uyku azaldı gibi 🙄 hayallerim gitti resmen güya ilk 3 ay hep yatıp uyucaktım 😬
Babyy_kiss Ayshe2020 canım benim benimde 5 haftalıktan özel doğum hastanesine gtmıstım görmedi kesesi cıktı dedi 6 haftanın sonu 7 haftada tam görünüyor oda ufacık birde alttan baktırma derim herkesin bünyesi farklı zararlı benim bildiğim kesesine bısey olabilir ultrasyonu bekle
Dmtsylu Ayshe2020 bende ilk öyle olmuştım sma geçiyor doktor bacaklarıma vurmuştu hatta uyuştu diye. Biraz kendini sıkarsan herşet güzel ve daha garanti ilerler. Yurtdışında hep böyle bakılıyor
Ayshe2020 Dmtsylu bende Yunanistandayım zaten evet burda hep böyleymiş bakalım diğer hafta belki denerim
Ayshe2020 Babyy_kiss içim rahatladı kızlar fazlasıyla çok teşekkür ederim herkesin fikri önemli benim için.. Doktorum da alttan ısrar etmedi çünkü çok kastım canım yandı herhangi bir sorun olursa allah korusun ozaman mecbur bakar ama madem daha küçük oldugu için görünmüyor daha zamanım var üstten baksın daha iyi en azından keseyi gördük şimdilik
Dmtsylu Ayshe2020 o daha iyi o zaman oralarda direk bu yöntemle bakıyorlar gerçekten sağlıklı net o kadar iyi görüyorsun ki ben şaşırmıştım
Cereninci 07Rukiye07 benim daha günüm geçmiyo 1 gün var günüme beta 80 çıktı salı günü yaptırdım yani adetime 3 gün kala 80 şuan bilmiyorum pazartesi kontrolüm var
Firem 07Rukiye07 merhaba idrarda mı öğrendiniz yoksa kanda mı ? Benim 3+5 programa göre ama bugün test yaptım negatif cıktı reglime 3 gün var acaba sonuc değişebilir mi 😢
Babyy_kiss Ayshe2020 rica ederin canim benim cok farkli duygu ya rabbim kucagina almak nasip etsin bende daha 10+2yin