Sirinee Bende 1 aylik hamileyim kızlar hayatla bağım kesildi ne yiyorum ne başımı yastıktan kaldıra biliyorum
Kubrabulut Kızlar aranızda omurilik gerginliği hakkında bilgisi olan var mı ? Maalesef bende böyle bir sorun var ve korkuyorum. Hamile olmadan önce bile ayaklarımda uyuşma oluyordu… gebelikte omurgama binen ağırlıkla şikayetlerim artacak korkusu var…
Kubrabulut Benim regl tarihime göre yumurtlamam geç gerçekleşmiş, Biz ilk kan testine ve ultrasona göre 7 haftalık zannederken aslında 6 haftalıkmış bebecik 😅bir hafta geriye gittik, böyle bişey yaşayan var mı
Neslicavusoglu Kubrabulut evet canım bnde adet tarihime göre 15.haftada olmam gerekiyo. Geç döllenme olmuş 14.haftamdayım ☺️ Benim adet aram 39 gündü ama ondandır dedi doktorum
User23 User23 benimki kan değerim düşük çıktığı için doktorun bana verdiği hap yüzünden öyle oldu ama hamilelikte olabiliyormus ben haptan mi diye denedim 2 gün kullanmadım haptanmis meğerse hapa geri başladım aynı devam etti yine
NeslihanM Userkbr o şu an o kadar küçük ki yiyemiyorum diye korkma bende korkmuştum ama korkma sendeki bütün değerler şu an onun için Derya deniz. Kusmaların geçmezse eğer doktorunla bu konuyu görüş.
M1M1M1 Ayseozcan ayıramıyorum ek gıda yemiyo dün gitim marketen her çesit sutten aldım mana aldım onları içsin diye ama onlara geldimi agžını açmıyo zorlayınca ağlyo acıkıncada geli meme yapışıyo napıcam ben
Sirinee ftmm38 benimde öyle canım ama bildiğin yürümeden yatarken bile nefesim kesiliyor beynime oksijen gitmiyor uyuşuyor hissediyorum
minikalp03 Cskn99 kaç haftaliksinda sağlık ocağında duyuldu ben sağlık ocağında hemsireyim 20 haftalık gebeliklerin sesini anca duyabiliyoruz cihazlarımızdan dolayı bende şuan 7 haftalık gebeyim 6 haftalıkken duyulmadı bugün duyduk kalp atışını geç döllenmiş sağlık ocağında duyuluyo olsaydı kendim bakardım
Cskn99 minikalp03 canım 5 haftalık değerlerime göre inanın kafam çok karıştı psikolojim bozuldu her doktor birşey söylüyor ultrason kağıdını gönderdim rica etsem bakabilirmisiniz
Cskn99 minikalp03 canım 5 haftalık değerlerime göre inanın kafam çok karıştı psikolojim bozuldu her doktor birşey söylüyor ultrason kağıdını gönderdim rica etsem bakabilirmisiniz
Nesli6153 Meryembus merhabaa 13 gün önce yazmışsın bende 5 haftalığım cuma günü doktora gidicem kalp atışı için ne zaman duydun😀
Meryembus Nesli6153 merhaba😊 5 haftalıkken cok azda olsa duydum ama doktor haftaya tekrar gel daha net duyarız dedi 6. Haftada daha güzel duyduk