Cannare Gizemtgy35 bebegi hissedebilmek icin cok erken suanda. Icinizi ferah tutun bence kalp atisini da duymussunuz. Insallah olmaz bir sıkıntı. Ama belirtinizin de olmamasi ne guzel bence evham yapmayin iyi dusunun.
Gizemtgy35 Cannare ay canım benim teşekkür ederim bende öyle yapıyorum bazen geliyorlar işte iyi düşünüyorum hep 🙏🏻 Teşekkürler ♥️
Kubrabulut Arzu92 bu tür şeyler önemli bence. Doktorunuzu değiştirmenizi öneririm. Gebelik özel bir durum ve doktorunuzun da en az sizin kader hassas olması gerekiyor. Kaç haftalık, durumu iyi mi neler yapmanız lazım hepsini söylemesi gerekiyor
Zeynep_2 ffeeyyzz bendede halsızlık bulantı var ama kusma yok oda cok yedırmıyor agzımın tadı hiç yok sudan bile tat almıyorum 😭
Elifbahar Slm ben 2 aylık hamileyim yanlız benim dişim çok agrıyor çok kötüyüm sabahlara kadar aglamaktan yatamıyorum böyle olan varmı bana yardım edin doktora gitsem çekerlermi
Neslicavusoglu Elifbahar 12haftadan önce diş işlemleri yapılmıyor diye biliyorum. Bnmde başlarda 20lik etlerim çok şişmişti karanfil koydum rahatlattım. Tavsiye ederim hem uyuşturuyo gibi oluyo ağrı olan dişinin arasına koy beklet baya yarım saat veya daha fazla. Hemde hiç bir zararı yok.