Aysegul1612 User23 hayır etli çiğ köfte zararlı etsiz çiğ köfte sıkıntı yok bende çok aşeriyorum 12+3 hamileyim çok erken öğrendim 3 haftalıktı o günden beri çiğ köfte yiyrm
Deletedmom335 Seher112 öğrendiğimde 4 haftalıktı beta hcg 438di. Doktorumuz bekleyin 1-2 hafta geçsin günden güne 2 katına çıkacak değeriniz sonra muayene için randevu alın demişti. Gideceğiz inşallah
Zafsim 25_24 Nobody merhabalar benimde 5.haftalık bakıyorum ilk baslardaki gibi kasık agrım yok ama migdem feci bulanıyor, zamanla kasık agrısı gecer mi? -ilk muaynem eylul basında gidicem
Zafsim merhabalar benimde 5.haftalık bakıyorum ilk baslardaki gibi kasık agrım yok ama migdem feci bulanıyor, zamanla kasık agrısı gecer mi? -ilk muaynem eylul basında gidicem
halimme Zafsim benimde 5+2 canım kasık ağrım gecti çok nadir bazen oluyo bu hafta gittik doktora keseyi gordük bidahaki randevum eylulun 15inde o zaman da kalp atısını duyucaz insallah 🤗
Zafsim 13.agustosta beta 1300,48 di suanda ozamandan beri doktorada gitmedim kanda testte yaptırmadım daha kucuktür diye eylülde gidicez acaba keseyi gorurmuyuz
lentil Zafsim ben 5000 de bebeği de keseyi de gördüm. Çok erteleme yine de. Sonuçta vermesi gereken ilaç test vardır. Vitamin eksikliği varsa vitamin verir. Kaç haftalık şuan.
Mutlumklnc Deletedmom316 benim bir hafta öncesinde başladı her tarağı ağrıyordu regl olmadan da zaten bir hafta öncesinde başlıyordu o yüzden hamileliğe ihtimal vermedim bütün regl belirtilerini gösterdim dört gün geçikince test yapıp öğrendim inşallah en kısa sürede sende güzel haberi alırsın 🙏
Minikyavrucugum Nuts aynen öyle nasibi varsa ne olursa olsun düşmez 👼🏻 Alltan muayeneyle alakası yok bence korkmayın