E-s-r-a Busraafth ınsallah ya cok tesekkur ederımm çok ıstıyom artık rabbım hayırlısıyla versin insallah
lentil Glcn_ için rahat olsun benmde senn zamanlarda görünmmişti. Sonra 5+2de gittim beta 5000 di doktor karından görünmez daha çok erken diye alttan baktı öyle göründü
lentil Lprcgdm evet gördük çatı muayenesiyle. Hiç doktora gitmediniz mi peki? Bide beta değerinizi en azndan kontrol ettiniz mi artışı
Deletedmom316 Userkbr Zeynep-1234 Userkbr Muuciizeemm Esa12 Ceeylaan Userkbr Mutlumklnc Zeynep-1234 askvehuzurum Hilalsny momm1 Rehile Angels-35 Mutlumklnc Arzuoguz - ffeeyyzz Mervekgn Melisadeniz Userkbr Ortmenanne16 sweettyy19 _Dyldrm Minnos24 Minnos24 1maviyol Fatozs42 ozgurruveyda Mavisuu03 666 Yeliz4 Busbus7 Havvasefer Svnctkc ikicocukannesii Rozerinkarali eccmmnr Smgorhn askvehuzurum eccmmnr eccmmnr Merimex buki-2025 merve-25 pinaryg Sena111 Nuts Serifeemadenn Angels-35 07Rukiye07 MelikErol FZ5759 Bernanisa Burcubuse Bukettunahan Cereninci TwPriencess2- Merimex Dmtsylu fulakinci New Cansuuu0501 Cansuuu0501 Rehile Su41 Gizem9093 Userkbr Burcukars Aytul048 Simge16 Meri24 Ayshe2020 Merveeee45 Babyy_kiss DenizinAnnesiiiiiii KubraAyyldz firuzeelmi Neslihan1903 kızlar hepinize soruyorum ilk once hepiniz bebeklerinizi sag saglim sorunsuz ve rahat bi sekilde elinize Alirsiniz Allahin izniyle.sizden ricam gögus agriniz adetinizden tahmini kac gun once baslamişti ? Birde krem akintiniz adetden kac gun once başlamişti ? Adetime 9 gun var ve gogusum boyle feci aciyor dokunsamda dokunmasamda dokununca daha cok aciyor ve şişmiş biraz . Sizde goğusun kenarlarimi aciyordu sadece ? Yokse komple heryerimi. 3 kayibim var 😒 Anne olmak istiyorum Allahin izniyle . Deneyimlerinizi paylasirsaniz mutlu olurum
Rehile Deletedmom316 AMİN İNŞALLAH DARISI İSTEYEN HER KESE adete 6 Gün varken Oldu Canm göğüs ucum baya hassazdı ve sızlıyodu akıntım heo vardı gibi ama adetim 1Gün gecince fazlalaştı
1maviyol Deletedmom316 merhaba canım amin tez günde inşallah isteyen herkes yaşar bu duyguları😚benim bütün belirtiler aynı regl öncesi gibiydi hiç bi değişiklik olmadı yani bi hafta öncesi kasık ağrısı yine 5 6 gün öncesi göğüs hassasiyeti ve acıması akıntım da yumurtlama döneminde çoktu sonra azalarak devam etti, hatta ben tamam ya dedim bu ay da olmadı ama olmuş işte 😍
Mutlumklnc Deletedmom316 benim bir hafta öncesinde başladı her tarağı ağrıyordu regl olmadan da zaten bir hafta öncesinde başlıyordu o yüzden hamileliğe ihtimal vermedim bütün regl belirtilerini gösterdim dört gün geçikince test yapıp öğrendim inşallah en kısa sürede sende güzel haberi alırsın 🙏
Mervekgn Deletedmom316 canım bende adetime bir hafta kala belirtiler başladı adet olacakmışım gibi kasığım ve belim ağrıyodu ve göğüslerim komple acıyodu uçları özellikle aşırı hahhas ve acıyodu. Akıntı olayıda zaten belirtiler başladığı zaman oluyo
Rozmari Asu344 Yorulmak değil de salgından dolayı bir iş yaparken tedirginim toplantı zümre imza atılıyor kağıtlar elden ele dolaşıyor bir de öğrenciler gelince mesafe nasıl sağlanacak belirsizlik var bazı özel okullar sıraların üstüne seperatör siperlik yaptırdı bizde sabun bile yok şu an sabunluklar boş hijyeni sağlamak zor
Asu344 Rozmari hakkımızda hayırlısı zor bir evre siz 22 haftalıkken ızın kullanabılıyorsunuz ama ben malesef:( inş atanırım bebişin sansına
Deletedmom358 Userkbr bnde çok kötüydüm ama doktorumun verdigi ilaçla şükür çok iyiyim yemek yiyebiliyorm 10+4 oldum bende ilaç mükemmel gerçekten
Gizemtgy35 Kızlar bi sorun olacak canım çok pizza istiyor bazen şu etsiz çiğkmftelerden yesem sorun olur mu
KubraAyyldz Gizemtgy35 Pizza değil de geçen biraz yedim ben çiğ köfte 🙈 Aman aman yememek lazım dürüme sarmadım bir iki tane göbekle beraber yedim o kadar
Seher112 Lprcgdm maAşşallah çok iyi artmış ikiz olabilir mi bende 20.08.2020 de kan 30 çıktı 23.08.2020 de kan 170 çıktı
User23 User23 benimki kan değerim düşük çıktığı için doktorun bana verdiği hap yüzünden öyle oldu ama hamilelikte olabiliyormus ben haptan mi diye denedim 2 gün kullanmadım haptanmis meğerse hapa geri başladım aynı devam etti yine
Deletedmom335 5+3 de yani perşembe günü doktora gideceğiz, ilk ultrason muayenesi olacak çok heyecanlıyım açıkçası. Kalp atışı için erken olduğunu düşünüyorum ama keseyi göreceğiz inşAllah 🤲🏻 kalp atışını kaçıncı haftada duyabildiniz?