bebisiminannesi Esraumit canim bence abartiyoruz sunu ye şunu yeme diye iste boyle baskı yapılırsa tiksiniyoruz sonra onun gunluk yasantimiz gibi yapsak daha iyi olur normalde de hee gun peynir olur mesela yada yumurtayi cesitli sekillerde tuket yani kendinu zorlama illa şunu yemeliyim ayni hataya bende yaptım şuan balik yemek bana kabus oldy yani. doktoruma sordum kendini sıkma dedu vucut ihtiyaci olan seyi size ıletıyor zaten yersin aklina geldikce dedi.
Esraumit bebisiminannesi ben suan herseyden tiksiniyorum hiçbişey yiyemiyorum doktorum besinleri almalısın dedi.tüketmemiz gereken seyler dikkat etmeliyiz abartma değil
SevdaPlt Bende yiyemiyorum 8.haftamdayım 😔 Ama çokta şeeeyapmıyorum 3aydan sonra bakcaz artık Allah büyük 🤗
Aysenurtsr Zeynepnacar ben 5.5 aylik hamileyim Hala tiksiniyorum malesef 🙂 herkesin bir olmuyor. Ilk haftalarda yedim, sonra haslanmis yumurta ve sutden tiksindim. Yumurtayi omlet yiyerek, sutu ise misir gevregine katarak tuketiyorum🤗
Mzeynepp Esraumit yiyebilsen tabi iyi ama tiksiniyorsan da telafi edceek şeyler ye canm. Tiksinmek fena oluyor yani haklısın, ben de yiksinme olmadı şükür 2-3 tane yiyorum. Seviyorumda.
Ebrucukm Esraumit ilk aylar bende öyleydim yumurtanın üzerine yoğurt döküp denedim güzeldi deneyebilirsin fikir olsun diye dedim
tomurcukannesi Esraumit canım bende hamile kalmadan önce hergün yerdim 7. Haftamda yumurtadan bıktım yemek istemedim 14 e kadar heralde 2-3 kere yemişimdir. Ama eksiklik olmasın diye çok yoğurt yedim yada menemenin üstünde falan yedm
Denizim Mervezcanen pardon canim yeni gordum mesajini,yok bana tetenoz asisi yapilmadi,benimde aklimda iki hafta sonraki randevumda sorayim doktora,sana vurdularmi?
Mervezcanen Denizim bende yeni gördüm canim bana da yapmadilar bende 15inde gidince sorucam türkiye de 6.ay icinde yapiliyormus ve olmamiz gerekiyormus anlamadim bunlarin sistemini gecen hafta bi öksuruk virusu varmis onda cok etkili Olan bi asi yaptilar bana sacma sapan asilar yapiyolar önemliler yok piyasada
Denizim Mervezcanen evet herseyleri cok farkli taa doguma kadar ultrasona girmicekmisim gobegimi olceceklermis sadece,kafamda deli sorular var hayirlisiyla bir dogursaydik ya
DilekAlkanat Esraumit yararli diye yiyip kendini daha fazla tiksindirme birkac gun ara ver ve birgun haslama bigun omlet vs...cesitlendirip ye tiksinmemen icin ilk 3ay banada cok.zor geliyordu yemek ben bazi gunler tiksinmemek icin ara veriyordum suan 34 deyiz hala bile hergun yemiyorum tiksinmemek icin...
Mervezcanen Denizim aynen mezurayla olcuyolar rahimi sen yine iki kere gordun beni 1kere soktular ultrasona Bidaha bakmicaklar sanirim kaldi 10hafta zaten doğunca görücez artık sağlıkla alalım da kucağımıza
Denizim Mervezcanen turkiyedeki arkadaslara ozeniyorum valla 4biyutluda resmen bebegi canli gibi goruyorlae😊neyse saglikla gelsinler