Domatesimm Esraumit ben yumurtayı çok seviyordum gümde iki tane haşlar yerdim ilk zamanlar sizin gibi kokusu ağır geldi. Ben de tereyağlı yapıyordum ama her gün değil iki üç günde bir. Sonradan yine haşlanmış yemeye başladım 12. Haftalarda. Üzerine çok az zeytinyağı ve nane atıyordum. Öyle de deneyebilirsin. İştahını kaçırıyorsa hiç haşlayıp mideni bulandırma kaşar peyniri beyaz peynir falan ye onlar da protein sonuçta. Bulantıların azalınca denersin yine.
1987gokce Esraumit yıldım artık haşlanmış yumurta yemekten ama çok faydalı canım..gün aşırı hasla diğer günler kırarak ye.
Dimplesgirll Canım kendini tiksindirme bende hiç yiyemiyordum 26. Haftadan sonra yemeye başladım şuan bulantım olmadığı için 3 tane haşlayıp yiyorum hatta
Esracim Esraumit canım zorlama kendini. Yumurta yerine süt ve peynir yiyebilirsiniz. Ben bu haftada kadar yiyemedim midem bulandı. İki gündür baslayabildim yemeye. 11. Haftamdayim
___3bruli___ Esraumit ben hamileligim boyunca hep haşlanmışi hemde kizartmaisni yedim suan 39+2deyiz halende bazen kahvaltida yumurta mutl aka bulunur
ZeynepKara Esraumit evet yumurta yemek bebek sağlığı için çok önemli ama benimde ilk 3 ay mide bulantım çok fazlaydı kendimi zorladığımda çıkarıyodum o yüzden 16 haftaya kadar yiyemedim şimdi günde 2 tane yiyorum bebeğiminde çok şükür kilosu iyi
Merveackgz Yumurtanın çok faydalı olduğunu bikaç kaynaktan okudum bende. Günde iki tane yemeğe çalışıyorum ama hergün aynı çeşit yapınca insan tiksinebiliyor. Patatesli veya kabaklı omlet favorim🙂 hem içine başka bişey ekleyince yumurta kokusu da olmuyor. Bide fazlaca çırpıp çok pişirince börek gibi oluyor. Bide bu şekilde yemeyi deneyebilirsin🙂
Elifce Esraumit 24 haftalık olduk hergün mutlaka yiyorum gittiğim bir doktor günde en az 2 tane yemelisin demişti,2 olmasa da en az 1 tane yiyorum,haşlanmış yiyemiyorsan tereyağında yiyebilirsin kaşar,az miktarda maydonoz ekleyebilirsin pişirirken
Minimini04 20 haftalığım yiyemiyorum istemediğim bişey için kendimi zorlarsam direk bulantı başlıyor çok nadir yiyiyorum
Denizim Mervezcanen pardon canim yeni gordum mesajini,yok bana tetenoz asisi yapilmadi,benimde aklimda iki hafta sonraki randevumda sorayim doktora,sana vurdularmi?
SevDin Esraumit 28 haftalık hamileyim her sabah düzenli kahvaltımı yapıyorum yumurta hep yedim çünkü Doktorum özellikle ye dedi ama bu aralar havalardanmıdır nedir bilmiyorum canım hiç istemiyor bende 1 gün yiğiyorum 1 gün yemiyorum yoksa tiksinicem sizde öyle yapabilirsiniz 😊
ilaydanurhavvat Esraumit valla canım 14. Haftama kadar doğru düzgün yumurtayı ağzıma koymadım haşladığım gibi çöpe atıyordun kusmalarım azaldıktan sonra yemeye başladım şimdi 25 haftalığım ve her gün iki tane yumurta yiyorum hemde seve seve yiyorum