Cemrenur Deletedmom100 canimm çok geçmiş olsun rabbim sana bağışlasın yavrunu😥 sana birşey sorabilir miyim tetanoz aşısı olmuş muydun😔
Beyzaalvi Öncelikle çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm benimde 4 aylık karnımda kalbi durmuştu üzülme Allah büyük daha doğmadın mı
Asyaninannesi58 Semayunus12 suyunuz gelerek nasıl duruyor? Benim de bir haftadır suyum geliyor 24 haftalığız. Ne zaman ne olacağını bilmiyorum hastanede yatıyoruz
Semayunus12 Asyaninannesi58 kendi kendine duruyor canim yani aslinda cocugun pozisyonuna bagli . Delik olan yeri cocuk kapatiyor diyelim . Bunun tedavisi yok sadece bekliyolar su bittiginde doguma alacaklar . Allah korusun bol bol havuc suyu ic hangi hastanede yatiyosun . Bende cok yattim ciktim
Asyaninannesi58 Semayunus12 ben doğum yaptım. Suyum tam bitmedi ama enfeksiyon vücuduma yayılıyor diye doğum yaptırdı doktor
Semayunus12 Asyaninannesi58 anladim. Bebegim durumu nasil hayirlisi olsun hakkinizda hayirlisi boleykis diyelim . Ne enfeksiyonunuz vardi
AngryBirds Asyaninannesi58 Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Bebeğinizin durumu nedir? Aynı kaderi paylaşıyoruz
Asyaninannesi58 Semayunus12 ne olduğunu çözemedik rahmimi enfeksiyon kaplamış. Plesanta çürümüş resmen. Biraz daha beklesen rahmini kaybederdin dedi doktor