Zeliha4682harun Mrvaklynr 16+2 yiz bizde çok hafif arada hissediyorum oda çikolata ve soğuk su içince 2. Gebeliğim Allah nasip ederse yarın cinsiyetini öğreneceğim
Rabiacengiz Haftadayım daha yeni yeni hissetmeye başladım daha önce 17 haftamda içimde kayma hissi oluyordu o ilk hareketleriymiş
Rabiacengiz Mrvaklynr inşallah hissedersin çok güzel bir duygu ben şmdi bazen geceleri uyanıyorum rahat bırakmıyor
Bzdgsaliha12 16+1 olduk bizde bugün 😊 ikinci hamileliğim bende henüz hissetmedim daha vakti var demek ki sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah ❤️
Mrvaklynr Zeliha4682harun ya ne güzel ben hiç hissetmiyorum 😊 bu arada akıntınız falan oluyor mu sıcaktan mu anlamadım iç çamaşırım hep ıslak
Nurbl Mrvaklynr evet bende de çok var bende sıcaktan mi diye düşündüm yürüdükten sonra da oluyor fark ettm
Zeliha4682harun Mrvaklynr evet oluyor sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum benim çok sancım oluyor sizdede varmı yarın gittiğimde doktora soracağım sıkıntım çok fazla sancımda
Nurbl Mrvaklynr ben 16+4 den beri düzenli olarak hissediyorum pıt pıt böyle yumuşak hareketler o kadar hoşuma gidiyor kiiiii ❤️🥰🥰🥰
Mrvaklynr Nurbl akıntı değil mi bende de çok var beyaz bazen sarı bazen idrar gibi anlamadım haftaya randevum var gidince soracağım inşallah
[silindi] Mrvaklynr Bende seğirme oluyor canım karnımı seversem biraz dokunursam öyle 😊 çok olmuyor tabi 1 haftada 1 kere falan 😊
Mrvaklynr Zeliha4682harun yok sancım olmuyor bazen baskı hissediyorum o kadar bazen de bel ağrım oluyor
Nurbl Mrvaklynr benimde ilk ama herkesinki Farklı olabiliyor uzandığımda sağ tarafta dokanıyorum sonrasında hareket ediyor yumuşak bir şekilde pıt pıt atıyor öyle hoşuma gidiyor ki😍
[silindi] Mrvaklynr Evet 16 hafta 3 günlüğüm ama tam hissedemiyorum hala 😊 sabırsızlıkla bekliyorum hissedeceğim günleri