vrndozlem 39 hafta oldu ne sancı var nede başka bişey en sonunda bu gece eşimle ilişkiyi denedm ne kadr zor olsada ..ardından 10 dk sıcak buya oturdum inşallah gelir doğum belirtim fakat suya oturdktan sonra idrarm gelr gibi oldu suyum mu yoksa idrar mı anlamadm belkide içime dolan sıvı boşaldı blmyorm beklemedeym inşallh gelir artk kızım
minnakmina vrndozlem su geldigi zaman idrar gibi degil istesende tutamıyorsun eger suyun geldiyse sancınında başlaması lazım dogum için merdiven inip çıkabilirsin hurma yiyebilirsin
Bktbll vrndozlem 39+4 üm ne açılmam var nede nts sancı cıkıyor birde kanala girmemiş benim oğlum 😒nasıl olucak ne şekilde doğum olucak bilmiyorum gün içinde yerimde durmuyor ev sil süpür eğil kalk ama yok hayırlısı ile artık doğum yapıp kucagıma almak istiyorum
vrndozlem minnakmina özellikle tutabiliyormuyum diye baktım tutabiliyordum gelen sıvıyı sanırım su değildi.. hurmada yiyorum bir bilseniz ama hala belirtim yok suni sancı vercekler yoksa ben öncesinde tüm çabalarımla kendi sancımın gelmesini sağlamak istyorum😕
addie487 vrndozlem bende sizin gibiydim 40+3 e kadar bekledik gelmeyince gelmiyor bu sıpalar ☺️ Suyumu doktor patlatmıştı çok sıcaktı bence sıcaklığından ayırt edilebilir
vrndozlem addie487 dengesiz bir tansiyon durumum var birgün iyiyken birgün kötü suni sancıyla doğum olmasın diye kendimce çabalara girdim bakalım sonuç ne olcak😊
Bktbll addie487 suyunuzu patlaktıklarından sonra sancınızlamı doğum yaptınız yoksa suni mi verdiler acaba bide suyu patlatmak nasıl oluyor acıyormu bende 39+4 oldum ne acılmam nede sancım var
vrndozlem Bktbll bende aynı durumdayım artık çok bunaldım hamilelikten yazında çok zor oluyor ayaklarım fil ayağı gibi oldu🙊
Bktbll vrndozlem evet yazın inanılmaz zor allah yardımcımız olsun salı günü kontrolm var ntsde gene sancı cıkmasa sorucam bakalım ne zamana kadar böyle beklicem diye benimde bazen şişiyor bazen bi bakmısım inmiş ayaklarım
addie487 Bktbll malesef suni sancıyla canım. Suyu patlatmasını hissetmedim alttan muayne gibi düşünebilirsin, ama sancılar suyun patlamasıyla birlikte artmıştı
vrndozlem Bktbll bugün ilk defa okadar şiştii artık gerçekten zorlandığımı farkettim.. zaten bebek artık harekette edemiyor içerde nstye bende pazartesi giricim bakalım ne çıkıcak inşallah yatırırlar zaten şu covid muhabbetine biran önce doğurup çıkmak istiyorum hastanedende
Bktbll vrndozlem yerleri daralıyor canım ondanmıs artık biraz daha az hareket ediyorlar bide benim bebek önden gidiyor bilmiyorum nasıl doğum olucak kafam karıstı artık hem korkuyorum hemde doğum yapmak istiyorum bir an önce :)
vrndozlem Bktbll bende korkuyordum düne kadar ama korkunun ecele faydası yok bir şekilde bu bebek ordan çıkacak buna odaklandım şuan😁
Bktbll vrndozlem bende öyleyim canım inşallah kendi sancım gelir diye dua ediyorum hep inşallah kolay doğum yaparız ya sunisiz ama bu gidişle suni sancılı yapıcaz heralde
Bktbll addie487 anladım canım kaç kilo doğdu peki bebiş benimki biraz önden gidiyor buda korkutuyor beni sancımda acılmamda olmayınca nasıl doğurucam diyorum
addie487 Bktbll 3650 doğdu bebiş kilonun yanında baş çevreside önemli sanırım ☺️ Sizinki kaç kilo? İnşallah kolay bir doğumunuz olur 🙏🏻
_2017 Bizde 39+3 olduk kızlar bebek kanala girmiş , arada bir aancı oluyor hafif okadar , beklemedeyiz 🤷🏻♀️