Oznuruzun Prenses-annesi61 bizde oğlumla 30+6 günlük olduk çok şükür saka gibi geliyor zaman gecmez dedim 30 haftayi gördük cok şükür birde 18 aylik kizim var cok tatli💖🤣 1-2 haftaya trmizlik yapicaz InşAllah sonrada cantamizi hazirliycam 34 veya 35 haftada
Mervenur_kcbs Prenses-annesi61 aynen öyle zaman geçirmeye çalışıyorum sürekli birşeyler le oyalanıyorum ki zaman geçsin die 😂🙈
Mervenur_kcbs TgceSrbst ben ne düşünüyorum biliyormusun 😂 aman diyorum herkes doğuruyor bende doğururum 😂🤭 fırt diye doğururum diyorum hep 😂 😂😂
TgceSrbst Mervenur_kcbs Yaaaa oyle olsa tabi ne guzel ya senin.gibi sadvee bende benden kucukler doğuruyor kimler.kimler dogum yapiyor ben mi yapamicam.diyorjm.qmq.yok.yine korkuyorum yine korkuyorum
edaslan Prenses-annesi61 bende bugün 30 oldum 🥰 çok zorlu geçiyor hem sıcak hem ağırlaşıyorum artık 🤢🤢 çanta hazırlığı için 33 34 gibi düşünüyorum inş 🤲🏼
Susam34 32+0 olduk bugün annemle beraber çantamızı hazırladık. Odamızda , kıyafetlerde hazır. Bir tek temizliğim kaldı. Rahim ağzı kısalığım var. Erken gelir düşüncesiyle tamamladım herşeyi . Sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah
NCDas S-e3506 bizde 33+5 haftalığız, hemen hemen hazır sayılırız. Normal doğum mu sezaryen mi Olacaksınız belli mi doğum şekliniz?
NCDas S-e3506 normal doğuma engel hiç bir şey yok ama benek kilolu gelecek sezaryen yapmalıyız diyor 😔 sırf bu yüzden sezeryan olma ihtimalime üzülüyorum.
S-e3506 NCDas üzülme bebeğin sağlıklı ya gerisinin önemi yok öyle düşün hakkımızda hayırlısı olsun kısmet bKalım