MeyraEylulBallisi Prenses-annesi61 maşallahh.. En iyisini yapmışsın en azından ağırlaşmadan sıcaklar başlamadan yakalamışsın kışlıkları. Şimdi rahatsındır 😊
MeyraEylulBallisi Prenses-annesi61 o konuda yapcak bi şey yok minnaklarımız öğretiyo işte sabrı bize yavaş yavaş 😂
Prenses-annesi61 MeyraEylulBallisi evet mecburen bekliyoruz sabırlı yada sabırsız allahım vaktiyle sağlıklarıyla gelmeyi nasip etsinde o kadar bekleriz az daha bekleriz ☺️
Sumru Prenses-annesi61 bizde yarın 31 haftalık olacağız prensesimle 🌸🌸 ben bugün bir posta kıyafetlerini yıkadım astım hala 2 posta yıkanacaklar var ☺️ Sonra ütüler askılarım bir kaç hafta sonra çantasını hazırladım inşallah 🙏 bu arada kendi ihtiyaçlarıma geçemedim henüz 😂
TgceSrbst Bende daha hazirlamadim.ama.odamiz anca.kurulacak ev temizlenecek ve canta hazirlanacak ama ben onlardan cok dogumu dusunuyorum dogum korkum cok var benim sizinde dogum korkunuz var.mi
Mervenur_kcbs Prenses-annesi61 aynen öyle zaman geçirmeye çalışıyorum sürekli birşeyler le oyalanıyorum ki zaman geçsin die 😂🙈
Prenses-annesi61 Sumru benimde herşeyim hazır çok şükür ben aceleci biri olduğum için için 22 haftalıkken odası tamamdı bitek anne bebek çantamı alıcam sonrada hastane çantasını hazırlıcam evi temizlicem son hazırlıklarım kaldı 🤗☺️
Prenses-annesi61 ecembugra53 🤗 hepsi gelip geçiyoda bi şu zaman durmuş gibi 🤣🤣 sanki 1 günü 1 hafta yaşıyoruz ayol 🤪🤪😂