Cerence evet . Benim 26. Haftada bakıldı . 11mm mesafe vardı. Hemen yatırdı doktorum gerekirse doğuma kadar yatırıcaz seni dedi. Serum ilaçlar vs. Akciğer geliştirici ilaç vs. Wc harici kalkmadan yattım. 27. Haftada evde yatma sözüyle eve çıktık. Şuan 37. Haftam. :) doktorum hep evde yatıyorum ilaçları içiyorum sanıyor ama ben evimin işini de yaptım hafiften, yatılı misafir de ağırladım, kendimi kötü hissettiğimde dinlendim. İlaçları ilk bi iki hafta kullandım sonra bıraktım yavaştan. Kalp tansiyon ilacı vermişti. Kasları gevşetmesi için ama bana alırı derecede çarpıntı baş ağrısı yapıyordu. Bebeğime de etki edeceğini düşünerek kestim dikkatli şekilde. Böyle daha iyiyim. Sanırım bi kaç hafta daha dayanırım 26 günüm kaldı. Yaşım 35 ve benim de ilk hamileliğim. 1 cm le bu kadar zaman doğurmadan duran yokmuş doktorumun dediğine göre . Tavsiyem şu; korkma. Yat dinlen. Wc de ıkınma, zorlanacak işler yapma, ilaçlarını iç benim içmedim dememe bakma herkes kendini bilir riske ona göre girer. Progestanı fitil olarak verir muhtemelen, o baya rahim kaslarını toparlıyormuş. Magnezyum da kasılmalar için. Nidicard da kas gevşetsin diye , tansiyon kalp ilacının yan etkisinden yararlanıyorlar. İnşallah sen de benim gibi sona kadar dayanırsın. sağlıkla vaktinde kucağına alman dileğimle…