Dilara_slm Hedefim max 15 kiloydu😅 ah hayaller 36.haftadayım 16 kilo aldım 20yle tamamlamaya razıyım😩 30dan sonra kilo alımım uçtu resmen 🙄🙄
Minikbirkalp 57 ile hamile kaldım 70 75 ile doğururum dedim 38 haftalık olduk 70 kiloyum şuan kaçla doğururum bilemiyorum en fazla 1 2 kilo daha alırım herhalde ☺
1Anne_ Tomrisss 70 ile hamile kaldım geneetik olarak zaten yapısı yerinde kişileriz annem babam halam teyzem doğum yapan ablalarm kuzenlerim aldı başını gitti dedim allahım nolur 90 i geçmeyeym😂😂😂😂 henüz 82 kiloyum ama çok korkuyorum ileriki haftalarda alirmiym diye bu arada 32+1 haftaligim
pptya01 İlkinde 57 ile hamile kaldım 54 e düştüm 73 le doğuma gittim doğumda sadece 3 kilo gitti sonra 1 seneye yakın 67ylw dolaştım boğazım iyi olduğu için zor kilo veriyorum. Şimdi 62yle öğrendim 55e düştüm 56 olmuşum 10. Haftaya başladık keşke 10 kilo alsam
Tstnptt Tomrisss hiçç korkma cnm alsan bile bebişin önemli olan kendini kilo almayacağım diye şartladıkça daha çok alırsın
Busedoruk Tomrisss 78le basladım kendime doguma 86yla gircem dediö.suam 35.haftanın ortasındayım 87.5 oldum hedef şaştı🙄 90nu görmesem iyi ona bile sükür diyorum
Minnak20 Tomrisss 36+3 haftalığım 65 kg ile hamile kaldım hedefim 12kg idi. 10 kg aldım da ama çok az çalışan tiroid değerimin düşmesi sonucu 3 kg vermişim 🤣
MummyTugba Henüz yeni hamileyim, Yemek görmek istemiyorum 😔 normalde yemek yemeyi cok severim ama 10 gündür hiç iştahım yok ve aşırı mide bulantım var, inşallah hemen biter bu durum. Yeterki saglık olsun kilo almaya razıyım
spaceship 48 ile hamile kaldım, 12. haftadayım henüz almadım, maksimum nereye kadar giderse sıkıntı yok 😂
MeyraEylulBallisi 57 ile hamile kaldım hedefim doğuma 70 le gitmekti 30 haftalığım ve 66 kilo oldum bilee 😱 aşırı artan iştahla devam ediyoruz bakalım doğuma kaçla gitcem 💁🏻♀️
Mommy2b Aknkbr sormayın 🤦🏻♀️ Analık içgüdüsü olmasa günde tek öğün beslenirdim herhalde güneş inmeden iştah açılmıyor 😅 kısmadıysanız sorun olmaz zaten iştahsızlığınızın yetersiz beslenmeye sebep olmasını engellemeniz yeterli 🙏🏻🌸
durununannesii Tomrisss 49la hamile kaldım derdimki fazla kilo almam ben 60la doğuma girerim daha 30 haftalığız 63 oldum bile 😂