seyma-2020 “ZİŞAN” olacak Allah nasip ederse kızımın ismi,ben çok seviyorum.Şanlı şöhretli demek. Peygamber Efendimize hitaben kullanılan bir isim, ayrıca Hz. Yusuf’un kız kardeşinin ismi.
Merveonayy maggie kesinlikle Elizan ismini oneriyorum benim yeğenimin ismi olmasa kaçırmazdım hem anlamı da cok gzel
EbrarBilgem Ebrar ve Bilge ikiside güzel ve çok koyulan isimler değil bence benim kızımda Ebrar Bilge olucak inşallah 🙂
Papatya011 İkranur koyacağım bende 💜 Herşeye rabbin adıyla başlayan nurlu insan anlamı. Bende hem bu anlamı düşündüm hemde ikra oku demek nur ALLAH ’ın 99 isminden biri yani ALLAH ’ın lisanını (kuran) okuyan gibi düşündüm kendi kafamda. Okuyan araştıran bir insan olur inşAllah😊
Marayy Duygukc ben kızımızın adını mavi yada lila koymak istedim burda bir post açtım ama burası cahil insan kaynıyor maalesef ne duymuşlar ne görmüşler kaba ve itici yorumlar geldi ama bence çok güzel isim
Eha1 Birhemsire_anne ikisi de kızlarimin adı bu da kz hala bilmiyrm ne koyacağını bnde ikisi dd biribrnden güzel hafsa da diğer kızımın ismi