Nrglahmet di_la45 doktorum yapamazsın vs bişey demedi ama ben kendimi normal doğuma hazır hissetmiyodm çnkü evde bile oturduğum yattığım yerden belim yüzünden kalkamıyodum normal doğum sırasında yne belim tutar dye vs çok korktum
Nrglahmet Meric1 ilk günler de yanma oluyodu ama yürüdükçe o da geçti, rahmim ters normalde adet olduğum zamanda çok ağrılı geçiriyodum ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum şuan bile ara ara vuruyo ağrı kanamam olduğu için
Nrglahmet Busrauzer hiç korkma canım odana çıktığın zaman bebeğini hemen getiriyolar sütün olmasa da hemen emziriyosun bende o ilk görmeyi teması çok istemiştim ama en önemlisi sağlık
nisemom Nrglahmet Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. Geçmiş olsun. Bebeğe ilk ne giydirdiniz. Ben 10lu set yaptırdım. Benin de sezeryan olacak gibi resim kendimiz çekeceğiz ama 2. Gün mu giydirsem acaba bir de hemşire ilk hangi kıyafetleri istiyor giydirmek icin
Nrglahmet nisemom teşekkür ederim 🤲🏻 bende 10 lu setin pijama üst takımını verdim ilk gün 2. Gün hastanede fotoğraf için tulumunu giydirdim
Nrglahmet di_la45 pardon var demişsin zaten 😊 bel fıtığın ileri derecedeyse doktorunla konuş sende bence