fnsckn berfin_1 Kan en etkili çözüm hem kafanız bulanmaz hem rahat edersiniz İnşAllah vardır 🤗 ben silik bir çizgi görüyorum aslında ama bu testlere güvenilmiyor malum 😊
Pamuk94 berfin_1 bn gördüm silik cizgiyi cok yeni oldugunu düşünüyorum en iyisi yarin hemen kan verin♥️🙋♀️
berfin_1 nuuu bende düşük yapmıştım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız hayırlısıyla kucağınıza alırsınız 🙏🙏
Tugce28 berfin_1 yerleşme kanaması olabilir bazı kişilerde 3 gün bile sürebiliyormuş en iyisi kan testi verin
berfin_1 Bebekbal ElifOncul merhaba test yaptıktan bir iki saat sonra o silik çizgi kayboldu neden sizce negatif mı oluyor öyle
berfin_1 MYstryy Dlktpl merhaba bişey soracaktim benim testimdeki ikinci silik çizgi bir iki saat içinde kayboldu neden sizce
MYstryy berfin_1 cnm testler kurudukca siliklesiyor az bisi. Zaten seninkide cok silikti kurumustr iyice gtmis olabilir ama en guzelo 2 gun snra tekrarla
symctrgl berfin_1 teste 1 saat sonra olan değişiklik önemli değil ilk 5 dk içinde olan görüntü geçerlidir
Dlktpl berfin_1 testın bızulmasındandır cnm ılk on dk da cıktıusa o cızgı vardır benım ılk testımde de kaybokdu yarın ılk ıdrarla yap o cozgı varsa pembelesır daha