merve0128 berfin_1 canım ben ikinci çizgiyi silik olarak görüyorum bence var gibi sen kan testi yaptırmalısın orda tam çıkar güzel haberler alırsın inşallah 🤲💕
askvehuzurum berfin_1 bence iki günü bekleme yani ben olsam bekleyemezdim benimde böyle silik çıktı sobra erken gebelik testi aldım anında çift çizgi gösterfi üstelik daha ader olamma 9 gün vardı
nuuu berfin_1 dua et bende hamile kalabiliyim bu ay gecen ay düşük yaptım hamile oldugumu bile ögrenmeden dua et bu ay kalabileyim🙇🌼
berfin_1 nuuu bende düşük yapmıştım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız hayırlısıyla kucağınıza alırsınız 🙏🙏
Bebekbal berfin_1 canım bende adet günümde kan gelmişti iki gün sürmüştü,idrar testim negatf çıkmıştı.meğer yerleşme kanamasıymış,idrardada geç döllenme olduğu için çıkmamış.bence kesinlikle hamilesin 😍
berfin_1 Bebekbal ElifOncul merhaba test yaptıktan bir iki saat sonra o silik çizgi kayboldu neden sizce negatif mı oluyor öyle
Hilalgc berfin_1 yok canım etmez erken gebelik testi adet bile geçmeden çıkıyor ama tabi genelde ilk idrar dshs kesin sonuç derler