berfin_1 MYstryy Dlktpl merhaba bişey soracaktim benim testimdeki ikinci silik çizgi bir iki saat içinde kayboldu neden sizce
MiniKaya berfin_1 canım kanaman adet kanaması gibimiydi damla damlamıydı ? Bence bi hafta 10 gün bekle derim geç döllenme olduysa kandada çıkmayabilir
Gokalpozgee berfin_1 hamilesin tabii ki ikinci çizgi gözüküyor belkide yerleşme kanaması yaşadın çünkü 1 gün sürdü diyorsun ve az diyorsun hadi hayırlı olsun gitt kan ver canım
Rehile Başka bi test daha yap derim ve kac dakkada cıktı ? İnşallah hamişsindir üstüne görmede ola bilir sizinki Test yaptn bidaha
Hilalgc berfin_1 yok canım etmez erken gebelik testi adet bile geçmeden çıkıyor ama tabi genelde ilk idrar dshs kesin sonuç derler
Rehile berfin_1 İlk idrar şart değil varsa her saatde çıkar 🤭🤭 ben ilk öğrendiğimde inanamadm akşama kdr 5 test yaptm
Sonhamilelik berfin_1 5 dk da çıktıysa var.yarın daha artmış olur en iyisi kan vermek arkadaşların dediği gibi
Zeynepmibu Bence var gibi benim de daha silikti bundan 1,5 haftalık hamileydim. Kan testi vermelisin hakkında hayırlısı olsun ❤
Nagi-09 berfin_1 Daha cok yeni hamilelik gibi.Silik çıkmış birkaç gün sonra kan tahlili yaptırın🙂Büyük ihtimal var gibi.Hayırlısı olsun.