DamlAdaa Meltem95 Telaşlanma bebeğim biz 40+1deyiz hala belirti yok bekliyoruz 😂 Hiç stres yapma yani 🥰😂
Meltem95 DamlAdaa ben erken dogururum diye dusunuyordum ama simdi eminim bende senin gibi ayni haftalari gorcem 😂😭😭
Aselyagmur Meltem95 bı hafta daha bekleyelim diyor olmazsa suni deneriz diyo..ama her gün birilerin arayıp niye dogurmuyosun diyenler yüzünden strese girdim artık
Periana Meltem95 36’dan beri karnım aşağıda. Bebekte kanala yerleşmiş. Doktor her an gelebilir demişti. 38 olduk yok gelmedi. 😅 Ama sancılar değişikleşti. Bazen bir sancı giriyor nefesimi kesiyor gibi. Bide kaburgalarıma baskı oluyor sanki. Canım yanıyor artık uyku zor yatmak kalkmak zor sizde öylemisiniz?
Meltem95 Periana yok bende zorlanmiyorum rahat kalkiyorum oturuyorum yatiyorum geziyorum masallah sanki hic hamile degilim 😃
derinozkayaa Tugce92 inşAllah canım benim sağ salim kucaklayıp öpelim 💕💕🤲🏻 cok heyecanlıyım bir an önce gelsin istiyorum
Torro 38+4 teyim, dün nişanım geldi. Su gelince veya sancıların 5 dk da bire düşünce gel dedi doktorum. anneme göre karnım aşağıda 😊 merdiven inip çıkıyorum, yürüyüşü sıklaştırdım bekliyoruz bakalım 😊
Meltem95 Torro nisanin tam olarak nasildi ? Bende gelmedide daha ondan merak ettim.😕😕 Ve nisan gelince gidilmiyormu doktora?
TugceDmrc Torro ben çatı muayenesi olduktan sonra akıntı içinde ip gibi kan geldi sürekli nişan mı oluyor o acaba yoksa nişan gelcek mi başka biliyor musunuz 😅😊
Torro Meltem95 incecik ip gibi bir pembelik olan akıntı şeklinde geldi ilk. Sonraki gün daha yoğun pembeliği olan kıvamlı bir akıntı geldi. Doktora gitmek gerekmiyormuş geldiğinde.
Purelove46 Meltem95 bende 38+3 üm karnım aşağıda karnımda sertlik vajinada ağrı oluyo ama bende de daha nişan su gelmedi ilk oğlum 38 haftalıkken olmuştu buda erken gelecek gibi his var ama belirti çok yok
Torro TugceDmrc Çatı muayenesinden sonra hafifi kan gelmesi normal denmişti bana ama gelen giden olmamıştı. Sizinki ondan kaynaklı olabilir, bilemedim 😊
Gl1456 Meltem95 38+4 oluyoruz karnım baya aşağıda hiç bir belirti yok beklemekteyiz. Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Özellikle geceleri çok acıyor dönerken kalkarken yatarken sizde de öyle mi