snm_ Birhemsire_anne valla bizimkide erkek ama aldık😂😂 yazın kullanırken koyu renkler çok sıcağı çekmesin diye açık renk tercih ettik deri olunca 😊 fotoğraf yüklemiştim foruma şu an telefonumda yok evde de değilim maalesef 😔
1994ozg Birhemsire_anne ben de bunu alacaktım ama 15kg falan bu araba o yüzden mecbur vazgeçmiştim yoksa çok beğeniyorum ya
Birhemsire_anne 1994ozg canım travellerin hepsi bu ağırlıkta ben çok gezdim mağazaları hepsi neredeyse aynı ağırlıkta
1994ozg Birhemsire_anne yok canım ya travel aldım 7kg mesela bu çok ağır bazılarına göre ama gerçekten güzel 🥰
Birhemsire_anne 1994ozg 7 kg olan hangisi. canısı ben e bebekte bir sürü travel denedim hepsi 10 15 kg bandındaydı casual pier cardin falan baktm hepsine
nil_sugra Birhemsire_anne bizde mima xari ve stokke arasındayız. İlk oğlumda concord neo kullandım çok memnundum. Şimdi yine aynı klasmanda bir araba istiyorum. Benim için sürüş rahatlığı çok önemli
Birhemsire_anne nil_sugra mimaya çok baktm ama 13.000 lerde fiyatı 1 senede inanılmaz artmış 😟 bende vazgeçtim ondan 😕🥺
snm_ Birhemsire_anne sizin aldığınız renkte çok güzel asil duruyor 💕 sağlıklı, güzel günlerde kullansın bebeklerimiz 🥰🥰