hepimom Uzulme fazla, kendini de yipratma. Senin stres yapman seni kotu etkilerse sutunden psikolojine kdr etkilenirsin ve bebegine kavustigunda da hisseder. Sabretmeye calis. Bizim bilmediklerimizde hayir vardir de gec.
Periana Mehtappilot çook zor olmuş… yaşadığınız psikolojiii, acıı çok çok üzüldüm. Dilerim bebeğiniz bir an önce sağlıkla size kavuşur. 🙏🏻
Mehtappilot Periana evet psikoloji ve kendimi geçtim öyle bir duygu kii o gelsin hiç uyumiyim yeter ki sağlıkla gelsin 🤲
omrasln77 Mehtappilot canım sezeryan yerine normal dogum yaptın dmi bide bebek kilosunda yanılma oldumu bnm bebegimde iri bebek 4kilo dogar dedi doktor
Mehtappilot omrasln77 evet sezaryen yerine normal Doğum yaptım. Devlette seçme şansın yokmuş ani aksilik olmadıkça.3630 kilo 52 cm doğdu kafası da 35 cm canım oğlum
omrasln77 Mehtappilot oy maşallah rabbim bagıslasın saglıkla sıhhatle büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah
Bktbll Mehtappilot canım rabbim yardımcın olsun inşallah tez zamanda bebeğinede kavuşursun saglıklı sihatli büyütmek nasip olsun canım kusura bakmazsan bişey sormak isterim bende devlet hastanesine gidiyorum kontrollerime benimde hep bebeğime iri bebek diyorlar doğumumu sorduğumda normali deneriz olmazsa sezaryen olursun diyorlar normal tabi isterim olsun ama ya bişey olursa diye korkuyorum siz hangi ildeki devlete gittiniz acaba birde doğumunuzda çok zorlandınız mı
Mehtappilot Bktbll İstanbul Bakırköy sadi konuk.iri derken kilosu mu kafası mı o önemli.doğumun kolayı yokmuş benimki hayal ettiğimizden çok beter diye çok zor oldu.
Lazanne Mehtappilot nasıl bi ihmalkarlık ya inanamıyorm. Peki şimdi siz corana mısnz değil misinz? Hangisi doğru hangisi yanlış? Tekrar test yapmayı düşünüyo msnz? Sonuçta medical parktaki sonuç da doğru çıkmş olabiir
Mehtappilot Lazanne değilim sürüntü kesin sonuç veriyormuş sürüntü negatif.kan sonucunda covid pozitif yazmıyormuş ihtimale daha bir bilgi yazmasına rağmen Eminmiş gibi arayıp pozitif dediler. Eşim hastane ile sonuna kadar uğraşacak maddi manevi bize yaşattıkları kabul edebilir değil.
Bktbll Mehtappilot canım benim hem kilosu iri hem kafası önden gidiyor bende ankara şehir hastanesine gidiyorum o anda bakarız dediler ama son 4 günüm kaldı programa göre doğumum ama belirti yok acılma ve nts sancım cıkmıyor
Mehtappilot Bktbll bana da öyle demişlerdi özelde . Doğunca daha az oldu yanılma payı olabiliyor doğmadan anlaşılmaz devletse size de sezaryen sunmazlar önce Zaten acil durum da alırlar hayırlısı ile kavuşun inşallahh