Son 2 aydır foruma çok bakıp çok Doğum hikayesi okudum.Allahım herkese kolay Doğum nasip etsin bana da diye dua ettim.Anladım ki hayat sana plan yapmamayı öğretiyor.Anneliğin nasıl bir güç olduğunu öğretiyor.öncelikle Buradaki hiçbir annenin psikolojisini bozmak istemem detaya girmeyeceğim.Özetle anlatmak istiyorum umarım kimse benim yaşadıklarımı yaşamaz.
hamileliğim boyunca medical park hastanesine gidiyordum.ayın 8 i yani bugün spinal sezaryen olacaktım bebeğime kafası büyük kilosu çok (3900) normal doğurmazsın dediler.
Sezaryen için kan testleri aldılar içinde Covid-19 a da bakıldığını söylediler.Çarşamba günü doktorum aradı mehtapçım covid testin maalesef pozitif biz seni kabul edemiyoruz özel hastaneler pandemi hastanesi olmaktan çıktı fln.eşimin görüşmediği özel hastane kalmadı hiçbiri kabul etmedi.dedim devlet olsun yeter ki sağlıkla gelsin i.Sadi konuk kabul etti.Çarşamba akşamı sürüntü örneği de vermeye gittim eşimle beraber.sonuç 2 güne çıktı iş işten geçmiş oldu. Stresten o akşam sancım arttı sadi konuk 2 cm açılma Akşam 22-23 gibi yatışımı verdiler.tek başıma 2 kat maske ile sabaha kadar sancımı çektim.5 cm kadar dayanabildim nst bağlıyken suyum geldi 7 den sonra dayanmak çok zordu.10 kadar beklediler aynı odada çatal a aldılar ve nefes almak zorken maskelerde nefes alıp ıkınmak..Allahım kimseye yaşatmasın.oğlumu aldım kucağıma tek başıma 1 gün baktım kanamam da çok oldu ama mecburum eşimi almayı bırak verdiği şarj aletini geri bile alamadı.ve sürüntü örneğim sonucu Covid negatif çıktı..yani insanların bana davranışlarına mı hasta olmamama rağmen pandemi hastanesinde Doğum yapmama mı tek başıma bu kadar zorluğa göğüs germeme mi hangisine üzüleyim? Hakkımı helal etmiyorum kim yanlış bilgi verdiyse.bana yaşattıklarının karşılığı olamaz.dün evimize geldik sevindim sonra yine bir telefon..bebeğin kan sonuçları kötü(enfeksiyon yüksek )yatış yapmanız lazım.o hastaneye bir daha adım atmam derken oğlumu dün ellerimle küveze verdim hepinizden ricam çok dua edinn yavruma en kısa sürede kavuşiyim evimde olalım başka bir şey istemem.
hakkınızı helal edin uzun oldu ama detay anlatsam kitap olur.sancı çekerken hepinizin dua ettim Allahım herkese kolay Doğum sağlıklı Doğum nasip etsin kimse benim yaşadıklarımı yaşamasın 🤲