Pembe-mavi Saskinferide bahçeci de tüp bebek yaptırdım. Doktorum doc. fakat prof. da var. Ben çok memnun kaldım.
Mavimucize Bunun icin aynı zamanda labaratuvarı da cok iyi olan tup bebek konusundaniyi calismalar yapmis ve bu surecte hasta psikolojisini iyi anlayan bir yerde yaptirmalisiniz. Ben bahçeci fulya da yaptırdım .ilkinde değil 3. Sunde tuttu evet ama hep neden olmadi deneyerek gittik ve rabbimin izniyle sonuca ulaştık. Bundan önce de 2 kez medipolde yaptik olmadi orasi ne psikolojiden anliyor ne baska bir seyden hemde olumsuz olunca aramıyor disiplinsiz bir yer. Benim de esimin de psikolojisini mahvettiler ustumuzden zir arttik. Bahcecinin yaklaşımı profesyonelliği, takip ve disiplini doktorları ve labaratuvari cok iyi. Tavsiye ederim. Ama erbil yağmur gibi tekil calisanlar da var onlar da cok iyi diyorlar. Bir arastirin bakalım.
Mormenekse Saskinferide ben cok memnunum allah bin kere razı olsun ben tüp bebek doktorlarında uzman vesairelerin cok ilgili olduğunu düşünmüyorım cok yoğunlar cunku benim doktorum tamamen infertilite ile ilgileniyor kendisine istediğim zaman gece bile ulasabiliyorum internetten araştırırsanız sizde fark ediceksiniz ameliyat ol dediler eşim için bu doktorum gerek yok olur dedi ve oldu ve acıbadem olarak korkmuştum ama fiyat olarak diğer hastanelerdende uygun oldugunu düşünüyorum hemsireleri hastaneleri cok memnunum
Ezgi-ceren Saskinferide Bahçelievler memorial hastanesi Doc. dr Volkan Turan. Kendi doktorum tüp bebek uzmanı. Hamilelikten önceki ameliyatımı da gebeliğimi de ona emanet ettim. İlgisini de bilgisini de tek geçerim. Karar vermediyseniz bir gidip fikir alın derim.
Defnenazs Saskinferide benim ki şükür olumlu doğuma az kaldı Allah’ın izni ile. Kesinlikle gidin derim Beril hoca var gönül hoca var ekip çalışması olduğu için sürekli Semra hoca kontrollere girmeyebilir , ama her öğle arası tüm dosyalara tek tek bakıyor ilaçları kendisi ayarlıyor herseyden haberi oluyor yani .kafalarına göre iş yapmıyor ekibi
Umuuttt Defnenazs tüp bebek fiyatı ne kadar acaba canım bizde düşünüyoruz yaptırmayı şimdiden teşekkürler
Defnenazs Umuuttt hatırlayamadım şuan ama yarın aksam söylerim net. Şuan fiyatlar değişmiştir . Siz eğer yakınsanız bir ön görüşme için gidin ücret almıyorlar muayene bile ediyorlar gerek görürlerse yine ücret verilmiyor. Çok çok işinin ehli doktorlar zaten Semra hocaNın adı altında herkes oraya gidiyor.keşke işinde bu kadar bilgili olan insanlar ömür boyu yaşasalarda insanların hayatlarına hep umut olsalar :( bu arada tel ile iletişime geçipte fiyat alabilirsiniz
Lalammm Saskinferide bahçeci prof dr cem çelik istagramdan bak cok unlu bnde onla tedavide susn hamilym gerckden cok iyi bir dr 3 drnemede nasip oldu cok sukur Dr secimi kdr merkez secimide onemli labaratuvar olarak bahceci tup bebek konusunda turkiyede ve dunyada ilk 3 sirada yani labaratuvarda onemli dr kdr cnku embriyolarin orda islem gorucek dollencek karsr verirken bnuda goz art etme
Saskinferide Lalammm biz ilk defa deneyeceğiz, 3.deneme aynı yerdemi yaptınız ve 3 sefer tüp bebek ücretimi ödediniz, biz en fazla iki sefer deneyebiliriz maddi durumumuz çok iyi deil, ilk 2 deneme neden tutmadı bir açıklama yapiyorlarmi
Lalammm Saskinferide evet ayni yerdr yaptik bizde oyle diyorduk bzmde durumumuz iyi deildi normal halli sukur kndimize yetios ama kredilerle fln hallettik sukur. Bnde oyle diyordum daha deneyemeyiz fln die ama Allah yardim ediyor. Bizm sorunumuz esimin sperm kaynakliydi spermi az ve kalitesizdi bnmd3 yasimw gore rezerv dusukdu ilk denemede tutdu ama kimyasal gebelik yasadm ikincide hic tutmadi histereskopi ameliyati olrm rahime bakildi sorun ckmadi dr baska testler flnda istedi hepsini yaptk en sn tedsvide ngs yani embriyoyu gebetik tarana icin yurt disina gnderdik ordan gelen embriyoyla sukur tutdu ama dr guvendm sonucda bn 3 yil boyunca dr tum cabasina ve olumlu olan tedabilerine sahit oldum bu isler birasda nasip kismet once buna inanmak gerekir. Dr da araci Allah ol deyince vakdi zamani gelince oluyor hersey bn buna inanarak devam ettim dr degistirmeyi dusunmedm herkesin nasibi nerdedir bilinmez tabi bnmki burdaymis burda kaldik.. ama bilgisi ve tecrubesi olan bir dr yurt disindan bile o kdr gelen oluyor bide abi gbi yaklasio insana psikilojikmen iyi hissettrio buda onemli bnm icin. Ins hakkinizda hayurli olan karari verirsnz