Eha1 Angelada bbaamda ciğerine filtre takıldı pıhtı atmamasi için tek böbreği var zaten koasi var yoo yok bu illet hastalık herseyinu aldı inşallah bzden de almaz 😭
06busraa Babasizlik nedir çok iyi bilirim Allah kimseyi babasiz koymasın insallah acil şifalar versin 😢
iyimserr Eha1 benim babamın beyin de vardı ilk ameliyatta 6 ay yasar dediler 1 sene icinde 5 defa beyin ameliyatı gecirdi Rabbim sifasını versin insallah
Eha1 iyimserr aaa nasıl oldu benm babam bir kere böbrek ameliyatı oldi bir kere beyin ama bir daha beyin olmaz dediler dua edin ilerlemesin bir dsha şansı olmaz dediler ve şuan o duurmda kemoterapi kesildi iyi gelmediği için 😭
elkakimmon Eha1 😔 son haftasini hastanede mi evde mi gecirmesini istersiniz diye sormuslardi bize. İzin verin sizinle geçirsin 😔. Allah yardımcınız olsun ne kadar üzüldüm anlatamam . Bu acıya dayanma gücü versin rabbim, başka acilar yasatmasin.
Eha1 elkakimmon amin amin Allah’tan ümit kesilmez şuan yuruyemiyo vücudu beyinden dolayı sis ailem orda annem kardeşlerim çok kötü ben uzaktayım ve son bir ayım doğuma o kadar kotu ki herşey
Asyaaydin Eha1 benim babam da mide kanseriydi ameliyat oldu 3 sene savaştı kanserlen 2bucuk senedir hayatını kaybetti çok zor babayı hasta görmek dayanılmaz bir duygu allah kimseyi babasız bırakmasın babam çok isterdi bir çocuğum olmasını çocuğum olacak ama babam göremicek çok özledim onu inşallah baban tez vakitte iğlesir
Eha1 Asyaaydin 😭😭😭amin Allah rahmet eylesin baba hiç birşeye benzemez dagimdi arkamda yaslandigim ama hastalandı kolum kanadim kırıldı gurbette olduğum için ve evliligmde çok iyi degildi Allah’ım ona sağlıklı uzun ömür versin tüm şifa bekleyenlere inşallah rabbim sofa versin anlatılmaz siz yasamissiniz ama tarifi yok
iyimserr Asyaaydin bu hastalıktan hem annemi hem babamı 44 yasında bi sene arayla kaybettim cok zor Rabbim sifasını versin acı cektirmesin
iyimserr Eha1 benm babam 44 yasındaydı 5 ameliyatı 1 sene icin de oldu 6. ameliyatı da gecen yıl beyin kanaması gecirdigi icin oldu
Aada Benim yengem akciğer kanseriydi. Alın götürün yapacak bir şey yok biz diyemeyiz evde geçirsin son zamanlarını dediler. Kadın Allah’ın sevgili kulu bir anda toparladı iyileşti tedaviye cevap verdi. Çldürmeyen Allah öldürmüyor. İnşallah yaradan sağlık versin bir an önce
Eha1 Aada amin şuan bizde bir çare ümit bekliyoruz doktoru bişey yapmiyo artık tedavi vs başka yerlere bakicaz inşallah çaresi bulunur