Melekannee Kızlar suyum geldi 2 cm açıklık var dua edin bana sabah 7 de yatışım olucak :) dogum başlıyorr
Bktbll Melekannee inşallah kolay doğum süreci yaşarsın canım ama su gelince hemen doğuma almıyorlamı nasıl oluyor ben oyle duymustum
noone Melekannee ayy canım hadi bir avazda inşallah 🥰 bize de dua edin doğum esnasında bekleyenler için 🤗🤗
Azr38_ kac haftaliksiniz ve suyunuz sizinti seklinde mi yoksa bi anda mı geldi bende merak ediyorum benim dogumumda yakin insallah
Melekannee Azr38_ benim vudumda alerji çıkmıştı kan vermeye acile gittim. Suyun gelmiş dediler ultrasonda az görünüyordu. Test yaptılar evet suyun gelmii doguö başlamış dediler. Hiç anlamadım ben suyum geldiğini
Bktbll Melekannee çokmu gelmişti su belki az gelmiştir o yüzden yollamıslardır canım bende tam bilmiyorum ama suyunuz gelince doğum başlatılmalı diye videolar izlememiitin
Deryaynur Melekannee kaç haftalık hamilesn canm bnde bekliyorm 39+4 haftmdym inşallah sağlıkla kucağına alırsın Bebeğini doğumnda kolay geçer inşallah canım 🤲🏻