Eliff66 Merhaba arkadaşalr 22+4 hamileyim çarşamba kontrolüm vardi dokdora sormayı heyecandan unutmsuum🙈🙈 bugünde aradim ulaşamadım denize girmekte sakınca olurmu bi arkadaş Beni baya bi korktu girilmez diye bebeğe zarar olur dedi bende şuan kararsız kaldim
Sinemarslannnn Eliff66 1 hafta boyunca girdim aksine çok iyi geldi ama tabi güneşlenme yasak ve ıslak oturma cnm yanında yedek eşya al mutlaka ve kremlerini aksatma
elaanurr Eliff66 bende 36. haftadayım geçen hafta denize gittim doktoruma da danışarak bi sakıncası yok iyi bile gelir sana sadece dedikleri gibi ıslak durma güneşten korun ve kendini çok yorma yeterli ☺️
Esraugur2310 Eliff66 21 haftalikken 1 haftalık tatile gittim doktorum deniz temiz olduktan sonra girebilirsin dedi. Ama denizden çıkınca bikini mayo falan ne giyiyorsaniz onlari üstünüzde kurutmayın enfeksiyona yol açabilir doktor söyledi bunu da.
Edsn Eliff66 3 hafta boyunca girdim aksine iyi geliyor sadece virüsten dolayı deniz ve plajda mesafeye dikkat etmelisin,üzerindeki mayoyu ıslakken üzerinde durmamasına dikkat et yeterli
Eliff66 Edsn mesafeye elimden gelidgince dikkat edrim canim ınslah sorunsuz atlariz bizde😘 cevabın için teşekür ederim canım
ecembugra53 Eliff66 ben girdim canım hatta doktoruma sordum hiç bişey olmaz dedi girebilirsin dedi 😊 hatta cok rahatladım
_NY3- Eliff66 8. Haftadan itibaren haftada 4 kez denizdeyim. Bebeğe zararı olur diyen cahil arkadaşınızı dinlemeyin aksine yüzmek kaslarınıza tuzlu su da ödemlerinize iyi gelecek ama çıkar çıkmaz bikiniyi değştirin ❤️
Ececem Haziran’dan beri 2 haftada 1 denize gidiyorum. Doktorum bol bol yüz dedi :) zararı yok faydası çok
Nazdmrblk Eliff66 deniz aksine çok iyi gelir yüzmek hamileler için harika bir spor sadece arkadaşların dediği gibi ıslak durmamalısın onun dışında fiziki olarak çok iyi gelecektir sormamışsın ama havuza girme mikrobu malum :)
Eliff66 Nazdmrblk havuza girmem canim ondan dolayı sormadım ama hatırlaman için gende teşekür ederim 😉😉