hulya1406 sherlock_anne hayır canım aşağıda okyanus market var biliyorsan onun yanında üstü kapalı.cumartesi günü oluyor pazar günü de köylülerin pazarı oluyor.
sherlock_anne hulya1406 evet okyanus marketi biliyorum. ☺️Nasip olursa inşallah birgün planlı karşılaşalım 🥰😁
Kptny sherlock_anne canım meraba Sehir hastanesinde ikili teste girdim ben bugun ayni gün hallettim islerimi ancak yarın bi degisiklik olmazsa sonuclarIn bi kismi icin gidicem Sen yarın gidecektin bilgi vermek istedim sende merak ediyodun🤩
sherlock_anne Kptny sağol kuzucum benim teşekkür ederm , bende yarın hallederim işlerimi, bir sonraki randevuda gösteririm sonuçlarımı ancak, tekrar gitme şansım olmaz çünkü
Kptny sherlock_anne canım bende senin dediğin gibi diyodum ama 6tup kan alındı değerler onemli bi kac gune gelmen gerekir ikili sonuclari denildi kani verdiğim yerde hepsi icin 15gun sonra gel denildi necati beyin sekreterine tekrar sordum ozellike gidip onemli testler kan tiroit idrar falan gelmem gerektiğini belirtti üstüne basa basa ama senin durum nasil olur bilmiyorm
sherlock_anne Kptny bende bi sorarım kuzum yine ona göre giderim ikinci bir randevu için kaç gün sonra gel dediker sana birdahaki randevuyu beraber alalım seninle karşılaşalım
Kptny sherlock_anne canim benim egerki esim izin alabilrse yarın gidicem dr kullandigim ilaçların hepsini kesti şuan yarın belli olur bi sonraki randevum bende cok isterim karşılaşmayı 😍cinsiyet icinde goremedigini söyledi insallah senin belli olur
sherlock_anne Kptny ay inşallah canım benim 🥰 eğer yarın gelebilirsen saat kaç gibi gelmeyi planlıyorsun
Kptny sherlock_anne hic bilmiyorum kuzum aslinda e nabiza bakip tahlilin çıkmasına göre gitmek istiyoruz beklememek icin senİn randevun kacta canim
Sndrsym Ahmetin_annesi şehir hastanesinde önerebileceğiniz bir doktor var mı ben bir kere gittim hiç. Memnun kalmadım şuan tekrar gitmek istemiyorum da
Seyma_kaya Ahmetin_annesi ne zaman doğum yaptınız acaba bu dönemde yanına ziyaretçi geliyormu kapı susletiyorlar mi
Ahmetin_annesi Seyma_kaya ben 21 haziranda doğum yaptım pandemiden dolayi ziyaretçi almiyolardi suan ki durumu bilmiyorum kapi süslemekte aklima gelmedi benim onun icin bi bilgim yok malesef 😊
Durukusunannesi sherlock_anne o kursun önünde Barışzade fırın market var ben orda çalıştım 8 ay evim de biraz ilersinde yakın yerde olduğunu okuyunca heyecanlandım ☺️
sherlock_anne Durukusunannesi ay gerçektenmi biliyorum o fırını, bir kaz kez girmiştim, ilersinde aima gros var bende ona yakınım aslında ama aradaki mesafe çok değil ☺️ Birgün inşallah karşılaşalım neden olmasın