sherlock_anne Bktbll canım benim çok teşekkür ederim 🥰 normalde benim gittiğim diğer hastanelerde hep öyleydi. Kontrol muayeneye gidiyordum doktor haftan gelmiş hadi taramanı yapalım diyordu Zaten çok kişi memnun inşallah bende memnun kalırım 🥰
sherlock_anne hulya1406 bizde yeni taşındık burası fevzi çakmak diye geçiyor ama , bir nüfus müdürlüğü var burada sanırım ek hizmet binası diye geçiyor inci anaokulunu bilmiyorum o yüzden malum oandemizen çıkıp gezemedim hiç
hulya1406 sherlock_anne tamam Sincan belediyesi ek binasındasınız aynı taraftayız ☺️ En Yakınınızda ne var?
sherlock_anne Sevgilimmm anladım, ikinci kontrol için gittiğimde bir önceki sonuçları gösteririm o halde diye düşünüyorum ☺️ bakalım artık herşeyi perşembe güni gidince göreceğiz
sherlock_anne hulya1406 şuan enyakınımda belirgin olarak, bucuk yatılı yurdu kuran kursu var, inşallah yakınızdır☺️
hulya1406 sherlock_anne evet biraz yukardasın sen,bende kapalı pazar var biliyorsundur ona çok yakınım ☺️ Sizin ordan tüm otobüsler geçiyor ☺️
Durukusunannesi sherlock_anne o kursun önünde Barışzade fırın market var ben orda çalıştım 8 ay evim de biraz ilersinde yakın yerde olduğunu okuyunca heyecanlandım ☺️
hulya1406 sherlock_anne hayır canım aşağıda okyanus market var biliyorsan onun yanında üstü kapalı.cumartesi günü oluyor pazar günü de köylülerin pazarı oluyor.