Hnfth Yusufveannesi havuç suyu içtim beyaz peyniri çok severim sütüde normalde severim ama pek içemiyorum onun yerine yoğurt yedim bide günlük haşlanmış yumurta yedim bide iki güne bi et tavuk 😂😂😂🐣💃🤰🙏🏻🙏🏻💙
Minedag 29+1 de 1530 gramdık ve Doktorum bi hafta önde demişti şimdi 30+5 olduk kaç kilo oldu bilmiyorum doktor 31-32.haftada gel dedi bakalım kaç kilo olucak ogluşum 😍
Bvbkcans senaozkaymak hiç birşey yapmadım 😄 normalde kontrolümüz yoktu 32 de nst de kasılma çıkınca hem alttan hem ultrasonla muayene etti öyle kilosunu söyledi tekrar ama çok kilolu olmayacak 3.300 falan doğar dedi doktorumuz
Aklima Hnfth maşallah 30 hafta için çok güzel kilosu benimde erken doğum riskim var böyle büyüse korkmıcam galiba
Hnfth Aklima benmde var erken Doğum riskim rahimde şekil bozukluğundan dolayı ama bu sefer bebek dönemiyor yeri dar 😂😍💙🐣💃🙏🏻 İnşallah zamanında alırız kucağımıza 😍🙏🏻💃🐣
Arya92 31+4 1900 Gr 42cm.şuan için şikayetim yok gibi mide yanması var biraz .doktor sola yat dedi .daha önce yan yat demisti .bu sefer özellikle sol diye belirtti.3hafta sonra tekrar gidicez
Yusufveannesi Hnfth haşlanmış yumurtayı yiyemiyorum midemi ekşitiyor 😁 ama maşallah sen tosun yapmışsın bebeği
Aklima Hnfth inşallah rabbim bizim bebeğimizi zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder erken doğum riski insanı çok karamsarlığa itiyor