GamzeArslan Minanin_Annesi Merhabalar ben e bebekten banyo havlusunu aldın çok yumuşak bakın derin sizede 😊
Domatesimm deletedmom24 aynen 😂😂 Urfa’da mutfakta kullanılan küçük el havlularından gördüm 3lü 20tlydi 🤦🏻♀️🤣😄
[silindi] Minanin_Annesi mothercare’dan aldım 3 tane beyaz paket şeklindeydi indirimde 60 tl’ydi galiba
ZeynepKara Susamtanesii takım canım kutu içerisinde hem uyku seti hem havlu seti var fiyatıda 290 larda bişey tam bilmiyorum
Hande2 Kitikate aldım canım organik ürünleri. Babymallde vardı ama kalmamış ben de ınstagramda sipariş vermek zorunda kaldım. Bir de boyutu iyi idil baby standarti küçük gelmişti bana
Bilge35 Minanin_Annesi canım havlunun içine müslim örtü seriyor ablamlar. Cok iyi biseymiş . Hazırlarıda var kumaşı da satılıyor. O ilk ıslaklığı çok güzel emiyor.
adeslarud E bebekte aziz bebe var onun havlusunu aldım ben indirmde 23 lira gibi bi fiyatı vardı yumuşaklığını da beğendim
Uygun Yanlış anlamayın da ne kadar pimpiriklisiniz.😃 Havlu havludur ya. Markanın ne önemi var? Ülkemiz zaten havlu cenneti. Ben Civil’den almıştım. Kızım 4 yaşında hâlâ kullanıyor.
Minanin_Annesi Uygun pimpirikle alakası yok baktiklarim sert geldi yumuşak olsun istedim fikir almak istedim ne var bunda