Minanin_Annesi Bugün civil e baktim çok sert geldi havlular. Siz nerden hangi marka aldiniz Karaca home bakmayı düşünüyorum alan var mı ordan
deletedmom24 Minanin_Annesi ben denizlide yaşıyorum burda bol tabi havlu bornoz. Satışını da yapıyorum ama normalde şuan bebek pek müsade etmiyor 🙂
Tugraninannesi Minanin_Annesi ben lc waikiki den aldım yumuşacık çok güzel bitane de hediye geldi yedeklemişte olduk
Yavrucugum Minanin_Annesi lc wakikiden aldim yumusak yikadim daha yumusak oldu annemde almis nerden aldigini bilmiyorum kayinvalidemde pazardan almis
Minanin_Annesi DidemYldrm internetten baktım ona ama mağazası olmadığından göremedim guzel mi kalitesi
Domatesimm deletedmom24 ben de Denizliliyim gurbet elde bulamadım güzel Havlulardan 😂 anneme ısmarlayayım gelirken getirsin diyorum
DemetCeylan Ben evde kendi bornoz setimin kullanmadığım büyük havlusu var onu kullanacağım. Bambu yumuşak zaten. ille almaya gerek yok bence evde varsa 😊
Susamtanesii Tugraninannesi lcw de ne kadar canım ben özdilekten bambu bornoz seti sordum 100 TL ordan alacağım lcw uygunsa birde ordan alırım
deletedmom24 Domatesimm duyuyorsun değil mi 70-100 liralardan bahsesiyorlar biz yetişkin bornozunu 25-30 liraya alıyoruz 🙂
ZeynepKara Minanin_Annesi ben lcw dan aldım birde annem özdileğin uyku setini aldı içerisinde havlu bornoz takımıda vardı ikiside yumuşak
ZeynepKara Susamtanesii takım canım kutu içerisinde hem uyku seti hem havlu seti var fiyatıda 290 larda bişey tam bilmiyorum
Domatesimm deletedmom24 aynen 😂😂 Urfa’da mutfakta kullanılan küçük el havlularından gördüm 3lü 20tlydi 🤦🏻♀️🤣😄