ogluileannesi Kızlar dün gece adet sancısı gibi sancı oldu bayağı uyutmadı beni acile gittik doktor alttan ultrason muayene etti annem kayınvalidem alttan niye baktırdın dediler benimde aklıma takıldı bir sakıncası olur mu acaba ya 4+4 üm daha çok yeni
KubraaaD ogluileannesi sen yine de alttan muayeneye baktırmamakta çalış canım. Düşük tehlikesi çok oluyor. Benim doktorum kanaman almadığı sürece alttan baktırmayı önermiyor açıkçası. Bende agrı yaşadım. Yerleşme agrısıdır. 5. 6. Haftalarda kese görünüyor.
Yakamoz__gul Olmaz canım. Bazı problemler vajinal ultrasonla çok daha iyi görünüyor ki seninki zaten çok küçükmüş karından gorunmezdi. Benim kalp atışını tüp bebek doktorum alttan baktı. Herkese öyle bakıyorum merak etme hiçbir zararı yok dedi.
ogluileannesi Anneolmayahasret doktor gibi de değildi telefon ile birilerini arayıp soruyordu ama sakıncası olmazlar yapmazlar sonuçta değil mi
ogluileannesi KubraaaD mecburen baktırdım canım , daha baktırmam zaten dr çok gençti birilerini arayıp soruyordu hep danışıyordu stajyer ya da hemşire bile olabilir bilmiyorum😳
KubraaaD ogluileannesi çoğu doktor kızar benden iyi mi bileceksin falan da dese bile baktırma. Çünkü ilk zamanlar çok sakıncalı. Sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bursali166 ogluileannesi Tatlim ben yurtdisinda yasiyorum burda 3 ayina kadar hep alltan bakiyolar Sakincasi olsa zaten yapmazlar rahat ol tatlim 😘
Anneolmayahasret ogluileannesi yok canm bu sakincasi bende hep alttan muayene oldum merak etmr ster yapma bi zarari yok ❤
Elfffffffff ogluileannesi ilk haftalarda zaten alttan bakıyorlar, benim karından baktı görünmedi alttan muayene etti, görüneceği zamana kadarda alttan baktı, bilmeseler bakmazlar çevreyi çok takma, doktor olmuşlar sonuçta, doktor gibi değilse orda işi ne 😊
Aslihan2 ogluileannesi Hayir bir sakıncası olsa neden doktor baksin ki gebelik haftan cok küçük zaten ancak alttan görür
Cemrreedemirci Kayınvaliden annen ne mezunu acaba? Doktor neden riske atsın ki seni ne garezi olacak? Vajinal ultrasonu gerekli görmüş ve yapmış. Karından hiç bir şey göremez o haftada. Etrafın söylediklerine bu kadar kulak asmamalıyız zannımca. Seni de böyle içi boş laflarla üzüp tedirgin ediyorlar. Zaten hormonların etkisiyle diken üzerinde olan gebe bir kadınsın. Azıcık pozitiflik ya..
ogluileannesi Cemrreedemirci aynen canım kayınvalidem lise mezunu sözde ama kültür okulla olmuyor maalesef zaten aramak için beni aradı neyseee insan böyle zamanlarda tanıyor anca yarın görümcemin nişanı var nişan bi bitsin mesafeyi görecekler
Ezgieknci İlk 3 ay sürekli alttan muayene oldum hiç bi şekilde düşük yapmadım aksine kesemin etrafındaki kanamayı o şekilde farketti doktorum. Doktor bile isteye düşük yaptırır mı ? Eskilerin kafası hep bunlara çalışıyo valla konuşuyolar ama boş tıp ilerledi herşey ilerledi insanların kafa yapısı aynı ne yazıkki