Umuuttt Tüp bebek tedavisini hangi hastanede yaptırdınız?Bahçeci Fulya tüp bebek merkezinde yaptıran var mı?
Lazanne Umuuttt bahçelievlerde ali osman koyuncuoğlu var çok başarılı ilgili ve güvenilir asla paragöz soyguncu değil. Ekibi de kendisi de çok iyi. Bi araştırın isterseniz. Esra erolda da bi çok kişiyi tedavi etti
Pnryldrm20 Umuuttt Bende bahçeci Fulya’da yaptırdım 38haftalığım şuan ben çok araştırmıştım doktorda önemli olan kullanılan teknikler bahçeci 1numara özellikle laboratuvar da👌
Umuuttt Pnryldrm20 Bende araştırdım ve hala devam ediyorum güzel şeyler duydum hep hastane hakkında rica etsem tedavi aşamalarını söyleyebilir misin?Pskilojin nasıldı tedavi aşamasında ben biraz ehvamlı tiplerdenim🙈
Pnryldrm20 Umuuttt Canım gidiyorsun reglnin genelde ikinci günü durumuna göre ilaç başlatıyor karından iğne yapıyorsun saatler önemli en fazla 10gün yapıyorsun yumurtalarının verdiği yanıta göre sonra çatlatma iğnesi veriyor onu yapınca bi gün içinde seni genel anestezi ile yumurta toplama işlemine alıyor çok basit bi işlem normal yatağımda uyanır gibi uyandım ağrım sızım sıfırdı yemeğe gittim ordan 😅Sonra ertesi günü ve bikaç gün arıyorlar kaç yumurta toplandı ve kaçı iyi durumda diye ona göre ya hemen koyuyor en iyisini yada biraz rahim dinlenme yapıyor bana yaptı 1ay sonra koydu tutma şansı daha yüksek dinlendirince ben de panik atak var düşün bana çok kolay geldi tedavi hiçbirşey yok korkma sonra test gününü bekliyorsun en zoru beklemek🥰Benim ilk denemede oldu şükür inşallah hayırlısı olsun senin içinde🤲
Umuuttt Ygtbsr allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım bu mutluluğa ulaşmanıza çok sevindim☺️Birde bişey sorucaktım rahim dinlendirme yaptılar mı size yoksa hastaya göre değişiyor mu bu durum
esra_a85 Bende maslak acıbadem Bülent tıraş ta yaptırdım şuan ikiz bebek bekliyorum ilk denememde tuttu şükürler olsun
Lalammm Umuuttt bahceci altunizade cem celikde yaptrdim bende 24 haftalik gebeyim 3 denemede nasip oldu cok sukur.
esra_a85 Umuuttt ilaçlarla dahil transfer olduğum gün 25 bin tl hesaplamııştık ama bunun içinde dondurduğum embriyo ların saklama ücreti, mikro cip, gebelik aşısı, kasılma serumu da dahildi
Umuuttt Pnryldrm20 Çok teşekkür ederim canım benim vaktini ayırıp bana ayrıntılı bir şekilde anlattığın için içime bi rahatlama geldi sayende🥰hakkımızda hayırlısı bundan sonra